- Hun vil selv levere skilsmissepapirene

TV-stjernen benektet bruddryktene, men beskyldes nå for løgn...

VIL SKILLE SEG: Eva Longoria Parker skal ha blitt totalt overrumplet av påstander om at mannen hennes, NBA-stjernen Parker, skal ha vært utro. Nå vil hun skilles. Foto: All Over Press
VIL SKILLE SEG: Eva Longoria Parker skal ha blitt totalt overrumplet av påstander om at mannen hennes, NBA-stjernen Parker, skal ha vært utro. Nå vil hun skilles. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Torsdag kveld benektet "Frustrerte fruer"-stjernen Eva Longoria Parker (35) for at ektemannen Tony Parker skal ha søkt om skilsmisse i Texas, men ifølge People ser ikke dette ut til å være slutten på ekteskapsdramaet.

En kilde forteller til nettstedet People.com at Eva selv planlegger å levere skilsmissepapirene allerede onsdag. 35-åringen skal nemlig ha blitt totalt overrumplet av påstander om at mannen hennes, NBA-stjernen Parker, skal ha vært utro.

Tidligere har Longoria avslørt at det er vanskelig å finne tid til sengekos med ektemannen, og at det kun blir action på soverommet i helgene - ettersom de begge er så travelt opptatt.

- Jeg jobber tre til fire dager i uken. Og da flyr jeg til Texas for å ha langhelgen sammen med Tony. Så vi har bare sex i helgene, har hun uttalt, ifølge Contactmusic.


Paret giftet seg for tre år siden i et slott i Frankrike.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: