KUPPET FESTEN: Den britiske superstjernen Rebecca Loos viste seg med lege-kjæresten Sven Christjar Skaiaa for første gang offentlig i Norge under premierefesten på "71 Grader Nord" i Oslo. Det relativt nybakte foreldreparet bor for tiden i Hemsedal. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
KUPPET FESTEN: Den britiske superstjernen Rebecca Loos viste seg med lege-kjæresten Sven Christjar Skaiaa for første gang offentlig i Norge under premierefesten på "71 Grader Nord" i Oslo. Det relativt nybakte foreldreparet bor for tiden i Hemsedal. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- Hun vil nok frem i lyset

Realitydeltagerne ble overskygget av superstjerne på egen premierefest...

SEHER.NO: Mandag kveld var det premierefest på årets sesong av TVnorge-serien "71 Grader Nord" på in-stedet Emil&Samuel i Oslo. De ti ferske realitydeltagerne var pyntet til fest og klare for sin første kveld som TV-kjendiser. Og idet deltagerne var iferd med å møte et samlet presse-Norge for første gang, dukket plutselig den britiske superstjernen Rebecca Loos (31) opp med sin norske lege-kjæreste Sven Christjar Skaiaa (35) - og stjal dermed all oppmerksomhet.

- Jeg har egentlig alltid syntes at Rebecca Loos er en fantastisk flott dame. Jeg tror ikke hun er så tilbakesatt i forhold til kjæresten sin. Jeg tror hun er en som vil komme frem i lyset, men jeg liker henne godt foreløpig, sier "71 Grader Nord"-deltager Lene Hansen (26) til Seher.no.

Lene var ifølge henne selv en av de som fikk best kontakt med Sven Christjar Skaiaa under innspillingen av realityserien, der han var med i sikkerhetsteamet som lege.

- Jeg fikk pratet en del med Sven Christjar på turen. Han fikk litt medfølelse med meg underveis når jeg ikke hadde så fintfølelse med bare å storme nedover de bratte sidene. Jeg var litt mer på tur med ham enn de andre. Jeg ønsker han og kjæresten lykke til i fremtiden, sier den spreke trebarnsmoren Lene Hansen til Seher.no.

Sven Christjar Skaiaa nektet å snakke med pressen under premierefesten på Steen&Strøm-byggets takterasse, mens Rebecca Loos kunne fortelle en samlet presseflokk om tilværelsen som nybakt mor og hennes gryende norskkunnskaper. Men det var ikke alle deltagerne som visste hvem kvinnen som kuppet festen var.

- Reppica Loos? Nei, vet du jeg kjenner veldig lite til kjendiser, så jeg vet ikke hvem hun er engang, sier den bunadskledde Drangedals-gutten Tarjei Gautefall Nicolaisen (26) til Seher.no.

Selv om de måtte stå i skyggen av David Beckhams angivelige eks-elskerinne under premierefesten mandag kveld, kan de nye TVnorge-profilene i dag glede seg over at sesongens første "71 Grader Nord" satte ny seerrekord. Premieren hadde i snitt 449.000 seere, og slo dermed den gamle rekorden fra premieren i 2005 som var på 427.000 seere.

- Det er ikke ofte jeg er målløs, men med disse tallene vet jeg ikke hva jeg skal si. Å sette ny rekord på "71 Grader Nord" i sin 11. sesong er nesten ikke til å tro, sier TVnorge-sjef Harald Strømme i en pressemelding tirsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Se hvem som kuppet 71-festen!

Se video med Rebecca Loos på premierefest her:


[obj:media:8054]