- Hun vil ikke igjennom dette igjen

David og Victoria Beckham har fått sitt siste barn.

HJALP TIL: - Brødrene har vært veldig hjelpsomme i valget av navn til deres nye søster, sier en kilde om Victoria og Davids nye datter, Harper Seven. Foto: All Over Press
HJALP TIL: - Brødrene har vært veldig hjelpsomme i valget av navn til deres nye søster, sier en kilde om Victoria og Davids nye datter, Harper Seven. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag ble det kjent at fotballstjernen David Beckham (36) og den tidligere Spice Girls-sangerinnen Victoria Beckham for fjerde gang kunne juble over å ha blitt foreldre, etter at Victoria (37) fødte datteren Harper Seven.   

Nå insisterer Victoria på at familien er komplett. Det er ektemannen David helt enig i, skriver The Sun.

Ifølge avisen skjønner fotballstjernen hvorfor «Posh» ikke orker flere fødsler. En tøff graviditet ga henne nemlig store smerter, blant annet i ryggen.

- Victoria har bestemt seg får at hun ikke vil igjennom dette igjen, sier en venn av paret til The Sun.

Harper Seven, som veide 3.458 gram da hun ble født, blir dermed eneste jente i søskenflokken, som også teller Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6).

En av grunnene til at den nyfødte har fått dette navnet skal være at hun er oppkalt etter en Disney-karakter som brødrene hennes forguder - Harper Finkle.

- Brødrene har vært veldig hjelpsomme i valget av navn til deres nye søster, sier den ikke-navngitte kilden.

Mandag skrev den britiske tabloiden at det ikke ligger noen «skjult» betydning bak navnet Harper Seven.

- Paret elsker navnet Harper. Navnet har ingen skjult betydning, de bare falt pladask for navnet og synes at det lyder fantastisk. De gikk for Seven som mellomnavn ettersom de mener at det er et heldig og spirituelt nummer. Babyen kom jo også til verden rundt klokka 7 i juli - den syvende måneden, fortalte en ikke-navngitt kilde da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig fødte hun en datter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer