- Hun vil ikke ende opp som Kidman

Katie Holmes er villig til å kjempe mot Tom Cruise i retten for å unngå skjebnen til hans forrige eks-kone.

<strong>VARSLER KAMP OM DATTEREN:</strong> Katie Holmes skal ifølge bloggeren Perez Hilton være villig til å gjøre alt hun kan for å hindre at Tom Cruise blir tilkjent omsorgsrett for deres datter Suri. Foto: All Over Press
VARSLER KAMP OM DATTEREN: Katie Holmes skal ifølge bloggeren Perez Hilton være villig til å gjøre alt hun kan for å hindre at Tom Cruise blir tilkjent omsorgsrett for deres datter Suri. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Katie Holmes (33) har ifølge flere medier vært krystallklar på at hun vil ha omsorgsretten for datteren Suri alene, etter at det ble kjent at hun vil skille seg fra filmstjerne-ektemannen Tom Cruise (50).

Nå hevder en kilde nær Katie at grunnen til at hun står så hadt på kravet sitt, er at hun ikke vil risikere at datteren forsvinner fra livet hennes.

Holmes har nemlig selv sett hvordan Tom Cruises forrige kone, skuespilleren Nicole Kidman, mistet kontakten med adoptivbarna Isabella (19) og Connor (17) hun fikk med «Top Gun»-stjernen, etter at de skilte seg i 2001.

- Bella og Connor forguder både sin far og Scientologi, og det er en av hovedgrunnene til at Katie vil ha aleneomsorg for Suri. Hun vil ikke ende opp som Kidman, hun vil ikke spille en birolle i livet til sin egen datter, sier en kilde nær stjernen ifølge Perezhilton.com.

Katie skal ifølge kilden være villig til å gå igjennom en tøff rettssak, for å få viljen sin.

- Hun kommer ikke til å gi seg, og vil gjøre hva som helst for å sørge for at hun får oppdra Suri alene.

Tom Cruise - som er kjent som en varm forsvarer for den omstridte trosretningen Scientologi - har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skiller seg hver gang kona blir 33

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer