OVER OG UT: Superparet skal ha bestemt seg for å gå fra hverandre etter tre år som kjærester. Foto: All Over Press
OVER OG UT: Superparet skal ha bestemt seg for å gå fra hverandre etter tre år som kjærester. Foto: All Over PressVis mer

- Hun vil ikke akseptere det

Justin Timberlake har dumpet skuespillerkjæresten...

SEHER.NO:  Popprinsen Justin Timberlake (28) og Jessica Biel (27) har de siste månedene vært omsvermet av bruddrykter, og ifølge UsMagazine har paret nå valgt å gå hvert til sitt. 

Allerede i mars avslørte venner av paret at det ikke gikk så bra mellom de to stjernene, som det de ville at folk skal tro.

- Ting går ikke så greit som de vil at folk skal tro. Jeg kan alltid merke det når Justin begynner å bli rastløs i et forhold. Selv om han fortsatt liker å vise seg offentlig med henne, er det interessant...for han snakker nesten aldri om henne når hun ikke er tilstede, fortalte en venn av paret til suntimes.com den gang.

I sommer gikk det i flere uker rykter om at Timberlake hadde vært utro mot skuespillerkjæresten, og nå har artisten tydeligvis fått nok av å være i et forhold.

Ifølge UsMagazine skal Timberlake ha fortalt vennene at han gjorde det slutt med Jessica - for godt - over telefonen.

- Det er omtrent en måned siden, forteller en kilde.
Ifølge magasinet skal Biel være i sjokk etter at kjæresten forlot henne.

- Hun nekter å tro det og vil ikke akseptere det. Hun kunne ikke se det komme - for forholdet var alltid så varmt og kaldt, forteller kilden.

Kilden forteller også at Timberlake allerede har begynt å se på andre damer, og at han skal ha vært på  "sjekker'n" når han var i New York i nylig- hvor han blant annet danset tett med en høy blondine på en nattklubb.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Nick og Vanessas bryllup er avlyst.