EVIG SINGEL? Aniston har vært sammen med flere Hollywood-kjekkaser de siste årene, men ingen av forholdene har vart særlig lenge... Foto: All Over Press
EVIG SINGEL? Aniston har vært sammen med flere Hollywood-kjekkaser de siste årene, men ingen av forholdene har vart særlig lenge... Foto: All Over PressVis mer

- Hun vil ha en rik, eldre forretningsmann

Men vennene frykter at Jennifer Aniston alltid vil ende opp med en musiker eller skuespiller.

SEHER.NO: "Friends"-stjernen Jennifer Aniston (40) har ikke hatt mye hell i kjærlighetslivet etter at hun skilte lag med Brad Pitt i 2005.

I april ble det kjent at forholdet mellom Aniston og musiker John Mayer (31) også hadde tatt slutt. Stjernen har den siste tiden blitt koblet opp mot kjekkasen Gerard Butler (41), men ifølge kilder er ikke 40-åringen interessert i å bli sammen med en kjendis.

- Hun vil bli sammen med en rik forretningsmann, ikke en kjendis, sier en venn av Aniston til Us Magazine.

Ifølge magasinet hevder kilder at Anistons gode venninne, Courtney Cox, helst ser at blondinen slår seg til ro med en eldre og mer moden mann, uten at Cox tør å håpe for mye.

- Hun ender alltid opp med skuespillere eller musikere uansett. Vennene hennes vil ha en normal fyr, men hun er for opptatt av oppmerksomheten, sier en kilde til Us Magazine.

Selv om Aniston kanskje huskes best for bruddene sine og stadig omtales som "evig singel", utalte stjernen i høst  fortsatt har troen på kjærligheten.

- Jeg er fortsatt en romantiker. Jeg har fortsatt troen på kjærligheten, sa hun til Harper's Bazaar i september.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: Flørter med samme mann