- Hun vil ha en ny mann hver natt

Den tidligere glamourmodellens ektemann er gal av sjalusi...

MANNEGLAD: Katie Price ektemann Alex Reid beskylder henne for å ha problemer med å være monogam. Nå henger ekteskapet deres i en syltynn tråd... Foto: All Over Press
MANNEGLAD: Katie Price ektemann Alex Reid beskylder henne for å ha problemer med å være monogam. Nå henger ekteskapet deres i en syltynn tråd... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For tiden stormer det rundt ekteskapet til britiske Katie «Jordan» Price (32) og ektemannen Alex Reid, og det forventes at det endelige bruddet offentliggjøres om få dager.

Reid skal være helt knust, og han slenger såret med leppa om Price sin holdning til ekteskap.

- Hennes ideelle ekteskap ville vært å ha én mann for hver eneste dag i uken, sier Reid ifølge Daily Star.

Han er svært sjalu og desperat etter å finne ut om Price har vært utro mot ham.

Reid skal også ha gått såpass langt som å sammenligne den tidligere glamourmodellen med Hollywood-legenden og «mannespiseren» Elizabeth Taylor (78). For Reid mener at Price alltid vil kjede seg med bare én mann.

Taylor har på sin side vært gift åtte ganger - med syv forskjellige menn.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble manipulert.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer