Gunilla og Erika Persson:

- Hun vil ha barnebarn

Den svenske kjendisdatteren svarer på morens babyønske.

BABYSYK: Datteren til Gunilla reagerer på morens ønske om å bli mormor. Foto: Instagram / Gunilla Persson
BABYSYK: Datteren til Gunilla reagerer på morens ønske om å bli mormor. Foto: Instagram / Gunilla Persson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske mor og datter-duoen Gunilla (62) og Erika Persson (19) tok seerne med storm etter at de dukket opp i den populære realityserien «Svenske Hollywoodfruer».

Under coronapandemien har imidlertid realityseriens produksjon stanset opp grunnet de strengte restriksjonene for karantene, og Persson-familien har heller ikke tatt turen til hjemlandet på hele to år av samme grunn.

Hun kunne likevel røpe at duoen skulle forlate Los Angeles og ta turen hjem til Sverige i august, men kunne nylig røpe på Instagram at hjemturen har blitt utsatt til september.

I høst skal også datteren Erika begynne på høyere utdanning i den solfylte staten, der hun for øvrig kom inn på førstevalget sitt.

Overfor Hänt avslører nå 19-åringen hvordan fremtidsplanene ser ut, og hva hun tenker om det å skaffe barn.

GOD TONE: Gunilla Persson blir satt ut av Kristin Gjelsviks utsagn under middagsselskapet. Vis mer

- Vil ha barnebarn

I en alder av 40 ønsket Gunilla velkommen til datteren Erika, og på samme tid ble førstenevntes mor, Iris Persson (95), alvorlig syk.

Den svenske Hollywoodfruen har tidligere fortalt til nettstedet at hun oppfordrer tenåringsdatteren å få barn tidligere enn henne, slik at 62-åringen kan hjelpe Erika med barnets oppdragelse.

- Hva jeg vil og sier til henne med glimt i øyet, men jeg mener det også, er: skaff deg barn tidlig sånn at jeg ikke blir en lastgammel mormor som ikke kan hjelpe deg. Det viktigste man har i livet er foreldrene sine. Mamma hadde hjulpet meg med alt om jeg hadde fått Erika tidligere. Men jeg gjorde feilen og ventet for lenge slik at mamma begynte å bli syk allerede da Erika ble født.

Nå røper Erika hva hun egentlig tenker om morens babyønsker.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

- Jeg vet ikke helt, altså jeg kommer ikke til å skaffe barn ennå, det vil jeg ikke i det hele tatt. I nærmeste fremtid er det virkelig ikke på min radar, jeg vil jo gå på skolen og gå videre med alt jeg vil gjøre, forteller hun, og legger til:

- Men jeg skjønner at hun vil ha barnebarn, hun savner jo å ha babyer rundt seg.

Flytter hjemmefra

Som tidligere nevnt skal 19-åringen snart forlate boet, og forlater dermed både mor og bestemor - som hun for øyeblikket bor sammen med.

Hun skal nemlig begynne på høyere utdanning i Claremont, California, og blir dermed boende én time unna familien sin.

- Jeg kom inn på førstevalget mitt, Pitzer College. Det er cirka én time unna LA og det er ett av flere ulike universiteter i samme område, forteller hun til Hänt.

Datteren har tidligere vekket oppsikt på både morens og sin egen Instagram-profil, der hun blant annet har mottatt kritikk for sine lettkledde bilder.

Her publiserer hun også kreative og fargerike innlegg - noe som også står i stil med skolevalget hennes. Hun forteller nemlig at det er en kul og liberal skole, der hun skal få gjøre alt hun brenner for.

Erikas høyeste prioritering er dermed først og fremst karrieren og muligheten til å få utløp for sin kreative side, til tross for morens sterke ønske om familieforøkelse.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Derfor flytter de fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer