Gunilla og Erika Persson:

- Hun vil ha barnebarn

Den svenske kjendisdatteren svarer på morens babyønske.

BABYSYK: Datteren til Gunilla reagerer på morens ønske om å bli mormor. Foto: Instagram / Gunilla Persson
BABYSYK: Datteren til Gunilla reagerer på morens ønske om å bli mormor. Foto: Instagram / Gunilla Persson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske mor og datter-duoen Gunilla (62) og Erika Persson (19) tok seerne med storm etter at de dukket opp i den populære realityserien «Svenske Hollywoodfruer».

Under coronapandemien har imidlertid realityseriens produksjon stanset opp grunnet de strengte restriksjonene for karantene, og Persson-familien har heller ikke tatt turen til hjemlandet på hele to år av samme grunn.

Hun kunne likevel røpe at duoen skulle forlate Los Angeles og ta turen hjem til Sverige i august, men kunne nylig røpe på Instagram at hjemturen har blitt utsatt til september.

I høst skal også datteren Erika begynne på høyere utdanning i den solfylte staten, der hun for øvrig kom inn på førstevalget sitt.

Overfor Hänt avslører nå 19-åringen hvordan fremtidsplanene ser ut, og hva hun tenker om det å skaffe barn.

- Vil ha barnebarn

I en alder av 40 ønsket Gunilla velkommen til datteren Erika, og på samme tid ble førstenevntes mor, Iris Persson (95), alvorlig syk.

Den svenske Hollywoodfruen har tidligere fortalt til nettstedet at hun oppfordrer tenåringsdatteren å få barn tidligere enn henne, slik at 62-åringen kan hjelpe Erika med barnets oppdragelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer