BARN MED EKSEN?: Kilder hevder Kim Kardashian snakker om at hun ønsker seg barn med Reggie Bush, som hun tidligere var sammen med. Foto: All Over Press
BARN MED EKSEN?: Kilder hevder Kim Kardashian snakker om at hun ønsker seg barn med Reggie Bush, som hun tidligere var sammen med. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun vil ha barn med eksen

Reality-stjernen sjokkerer nok en gang.

Publisert
SEHER.NO: Kim Kardashian (31) skapte store overskrifter da hun for ikke lenge siden brøt ekteskapet med mannen Kris Humphries etter kun 72 dager.

Nå sjokkerer hun igjen. Kilder hevder Kardashian har fortalt at hun ønsker å bli mamma. Den ideelle faren skal være ekskjæresten Reggie Bush.

- Kris var ikke den rette for Kim. Ikke som ektemann, men i hvert fall ikke som en far, og helt siden de slo opp, har Kim tenkt mer og mer på Reggie. Da de var sammen tidligere, tenkte alltid Kim at han kom til å bli en god far, sier en kilde til OK! Magazine.

Kilden hevder man ikke må la seg lure av utseendet til Reggie.

- Reggie er moden og ansvarsfull. Han elsker barn. Han virker som den store, tøffe fyren, men han er virkelig myk når han er med en baby eller en valp. Det liker Kim. Hun leker nå med tanken på å få barn med ham.

Om det vil skje eller ikke, er det foreløpig ingen som vet.

- Først sier hun at hun vil ha barn med ham, og så sier hun at hun ikke vil ha barn i det hele tatt og at hun bare vil være en god tante. Og nå sier folk at hun ønsker å bli gravid med eksen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tjener seg søkkrik på slavedrift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer