Katie Price:

- Hun vil droppe sex i 2020

Glamourmodellen har angivelig nyttårsforsetter utenom de vanlige.

NYTTÅRSFORSETTER: I disse dager er det mange som setter seg nyttårsforsetter. Glamourmodell og reality-profilen Katie Price har noen utenom det vanlige. Foto: NTB Scanpix
NYTTÅRSFORSETTER: I disse dager er det mange som setter seg nyttårsforsetter. Glamourmodell og reality-profilen Katie Price har noen utenom det vanlige. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Glamourmodellen Katie Price (41), tidligere kjent som «Jordan», er godt vant med å skape overskrifter.

Den frittalende briten har levd et liv i rampelyset siden starten av 2000-tallet og har hele veien fått dekket sitt ville liv i den internasjonale sladrepressen, med alt fra trøblete kjærlighetsliv til utallige plastiske operasjoner.

Når hun i disse dager planlegger neste års nyttårsforsetter, skaper hun nok en gang overskrifter. Årsaken er at 41-åringen angivelig planlegger et 2020 i sølibat.

- Katastrofe

2019 har vært et svært turbulent år for Katie Price. Ikke nok med at hun i høst ble erklært konkurs, hun har også mistet lappen. Rett før jul ble det også slutt- atter en gang- med hennes femte forlovede, kjæresten Kris Boyson.

I likhet med så mange andre, benytter Price, ifølge The Sun, nå anledningen til å gjøre noen endringer når 2020 ringes inn. Blant Prices nyttårsforsetter skal man blant annet finne en plan om kostholdsendringer. Hun har også planlagt å kutte ned på alkoholinntaket det kommende året, ifølge avisen.

STORE ENDRINGER: Flere kjendiser har vært gjennom enorme forandringer opp gjennom årene. Video: Rød Løper Vis mer

Mest oppmerksomhet får hun likevel for det siste punktet på listen, nemlig at hun planlegger å leve i sølibat det kommende året. Hun skal også ha gitt seg selv et forbud mot å date nye menn, forteller kilder til avisen.

- Hun har snakket om at 2019 har vært en katastrofe hva gjelder menn, og at hun har forsøkt de fleste nyttårsforsetter før, sier kilden og fortsetter:

- Det er ikke første gang hun har besluttet å kutte ned på alkohol, gå på diett og å spise sunnere, så nå mente hun at hun skulle sverge til sølibat for å se hvordan det går.

Nyttårsforsettet skal, ifølge kilden, ha blitt mottatt med latter av flere av glamourmodellens venner, som ikke engang trodde hun ville holde nyttårsforsettet ut årets januar. Dette skal ha gjort at 41-åringen ble ytterligere motivert, forklarer kilden.

Turbulent forhold

Beslutningen skal, ifølge avisen, også ha sammenheng med at hun tidligere var utro mot kjæresten Kris Boyson. Affæren førte til brudd, og selv om paret senere fant sammen igjen, tok det turbulente forholdet altså igjen slutt kort tid før jul.

Ifølge Contactmusic har Boyson uttalt at Price både innrømmet og beklaget affæren, men hevdet hun «hadde sine grunner».

Katie Price har fem barn fra tidligere forhold og har vært gift med tre forskjellige menn. Prices siste forlovede jobber som fitnessinstruktør, og driver sin egen treningsbedrift. Han har også deltatt i flere realityprogrammer i England, deriblant datingshowet «Meeting The Parents».

Vis mer

De to møttes for første gang i mai 2018, men forholdet deres har vært heller ustabilt - og altså langt fra rosenrødt.

LES OGSÅ: Ny sorg i det svenske kongehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer