FLOTT FIGUR: Den spreke sørlendingen Aina Regina Eftestøl håpet på å nå langt i Frøken Norge, men ble diskvalifisert siden hun er gift.  Foto: Se og Hør
FLOTT FIGUR: Den spreke sørlendingen Aina Regina Eftestøl håpet på å nå langt i Frøken Norge, men ble diskvalifisert siden hun er gift. Foto: Se og HørVis mer

Hun vil bli Norges flotteste

Aina Regina ble diskvalifisert fra Frøken Norge.

SEHER.NO: Nydelige Aina var ikke klar over at deltagerne i Frøken Norge ikke kunne være gift. Nå håper hun på å bli kåret til Norges flotteste kvinne.

- Det var litt dumt at jeg ikke kunne bli med i Frøken Norge. Men denne konkurransen er jo åpen for alle, så da prøver jeg meg heller her, forteller flotte Aina til Se og Hør.

Som 20-åring giftet hun seg med Peder Eftestøl (28) etter at de hadde vært sammen i ett år.

- Jeg var faktisk barnevakt for barna til Peders eldre søsken i flere år, så jeg visste jo hvem han var. Men det gikk en stund før vi ble kjærester, sier 21-åringen.

Aina har fått mange kommentarer på at hun var så ung da hun giftet seg, men hun er helt sikkert på at hun gjorde et riktig valg.

- Jeg har alltid visst at jeg kom til å gifte meg tidlig. Jeg er kristen, men det er ikke derfor vi giftet oss så fort. Jeg visste med en gang at Peder var den rette, smiler den nygifte 21-åringen.

Aina og Peder planlegger imidlertid ikke å få barn med det første, foreløpig holder det med to fugler.

- Det blir nok veldig lenge til jeg skal ha barn. Jeg er jo så ung. Dessuten har jeg ti søsken, ler Aina.

NORGES FLOTTESTE KVINNE - SLIK MELDER DU DEG PÅ:

"Norges flotteste kvinne" er en konkurranse som er åpen for alle som ikke oppfyller kravene for å kunne delta i Frøken Norge. Er du 25, 30 eller 40 år, gift eller ugift, har barn eller ikke - dette er konkurransen for deg!

Kanskje DU - eller noen du kjenner - har lyst til å delta i konkurransen? Mer informasjon og påmelding finner du
her.

Eventuelle spørsmål sendes til
post@bestcompany.no

Finalen går 8. og 9. august på Geilo.

Påmeldingsfristen utløper 15. juli 2008.