- Hun vil bli gravid under OL

Victoria Beckham ønsker at barn nummer fem skal bli unnfanget på en spesiell måte...

ANKOM I BOND-STIL: David Beckham fikk mye skryt for sin båttur i James Bond-stil under åpningsseremonien til årets sommer-OL i London.  Foto: All Over Press
ANKOM I BOND-STIL: David Beckham fikk mye skryt for sin båttur i James Bond-stil under åpningsseremonien til årets sommer-OL i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stjerneparet David (37) og Victoria Beckham (38) ble i fjor sommer foreldre for fjerde gang.

Da fikk hun endelig datteren hun ønsket seg, lille Harper Seven (1), som nylig tok sine første steg på egne ben.

Nå hevder en venn av paret at de to stjernene gjerne vil ha et barn til, og gjerne vil unnfange en ny sønn eller datter i løpet av OL i London.

- Både Victoria og David er veldig patriotiske, og ville blitt overlykkelige dersom hun ble gravid mens de er i London under de olympiske leker. Også fordi det er Dronningens diamantjubilleum i år, sier en kilde ifølge nettstedet Contactmusic.


Paret har sønnene Brooklyn (13), Romeo (9) og Crus (7) sammen, i tillegg til Harper. Og mens David Beckham fikk mye ros for sin båttur med den olympiske ild under årets åpningsseremoni i London, legger ikke Victoria skjul på hvor stolte de er av å være britiske.

- Vi har enormt talent i Storbritania. Både Oasis, Beatles og Spice Girls. Jeg er britisk, David er britisk og ungene er britiske. Det er vi stolte av, sier hun.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Se Victoria smile

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer