- Hun vil bli et dårlig forbilde for barnet sitt

Kim Kardashians gravidstil under Paris Fashion Week får dyrevernaktivister til å se rødt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gravide Kim Kardashian (32) synes det er vanskelig å kle seg om dagen, men noen som er enda mer misfornøyd med reality-stjernens gravidstil er dyrevernorganisasjonen PETA.

Kardashian er flere ganger tidligere blitt kritisert for å stadig gå i plagg laget av ekte pels og skinn, og under moteuken i Paris mandag fikk hun nok en gang PETA til å rase.

Iført en stor, sort pelsvest og en jakke som trolig var av ekte skinn, spankulerte hun rundt i de parisiske gatene sammen med kjæresten Kanye West (35). Dyrevernorganisasjonen mener at 32-åringens klesvalg vitner om at hun neppe vil bli en god forelder for sin lille datter.

- Kim er en vare, hun blir betalt for å gå i ting som pels, en viss type sminke og omgås med tvilsomme personer. Så hun er ikke et godt forbilde for et barn eller for noen andre når det gjelder å vise sosial samvittighet, sier PETAs talsperson Wendy Wegner til RadarOnline.

Wegner advarer Kardashian og West om at barn av «grådige, selvopptatte foreldre» kan komme til å ta avstand fra dem og føle seg fremmedgjort og frastøtt av oppførselen deres.

- Heldigvis vil dette barnet vokse opp i en tid der de fleste vet hvor grusomt det er å kjøpe en kåpe laget av andres hud, så det finnes håp, påpeker Wegner.

PETA håper at datteren til stjerneparet heller velger å gå i tante Khloé Kardashian (28) sine fotspor. Hun har tidligere kastet klærne for dyrevernorganisasjonen, men angret seg
etter at hennes pelselskende søster ble angrepet av en dyrevernaktivist i fjor.

- Unge indentifiserer seg med og sympatiserer naturlig med dyr, så selv om Kim og Kanye utvilsomt vil være dårlige forbilder når det gjelder omsorg for dyr, vil kanskje barnet deres ta etter tanten og velge godhet ved å avvise pels, fortsetter PETA-talspersonen.

Så nå kan det bli spennende å se hva Kim Kardashian og Kanye West velger å kle opp sin førstefødte i...

LES OGSÅ: Vil ikke ha flere barn


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer