HJEMOVER: Lindsay Lohan har ikke lagt partylivet bak seg. Her er hun på vei hjem fra en nattklubb natt til søndag. Det mannlige følget er ukjent.  Foto: All Over Press
HJEMOVER: Lindsay Lohan har ikke lagt partylivet bak seg. Her er hun på vei hjem fra en nattklubb natt til søndag. Det mannlige følget er ukjent. Foto: All Over PressVis mer

- Hun vil bli dødelig skadet

Avhengighets-ekspert er veldig bekymret for partyjenta.

SEHER.NO: Det virker tilsynelatende som om livet til skuespilleren Lindsay Lohan (22) har roet seg etter bruddet med kjæresten Samantha Ronson (31).

Forholdet deres skal ha vært en endeløs psykisk berg-og-dalbane.

Lindsay har til og med skaffet seg noen jobber.

Men partygjengere i Hollywood melder at hun har gått tilbake til sitt gamle festeliv, skriver X17online.

Og det skal ha fått den amerikanske avhengighets-spesialisten og TV-personligheten Dr Drew til offentlig å gå ut og lufte sin bekymring for den tidligere rusavhengige skuespilleren.

"Jeg er overbevist om at hun blir edru til slutt. Men jeg er redd for at mellom nå og da vil hun bli dødelig skadet. Jeg er fullstendig overbevist om at det kommer til å skje noe forferdelig med henne før hun kommer over avhengigheten og omfavner edrueligheten. Hun må gi slipp. Og det kommer til å gå en stund før hun gjør det. Jeg ser for meg at hun kommer til å miste et lem eller noe før hun gjør det. Og det skremmer meg."

Lindsay har brukt sin Twitter-blogg til å komme med et tilsvar til de voldsomme spådommene.

- Jeg trodde virkelige doktorer snakket med pasientene sine bak lukkede dører. Tar jeg feil? Hmmmmm, jeg tror IKKE det.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Lindsay må legge på seg