DRØMMER OM BARN: Heidi Montag drømmer om en stor familie, mens ektemannen Spencer Pratt helst ser at det ikke skjer med det første... Foto: All Over Press
DRØMMER OM BARN: Heidi Montag drømmer om en stor familie, mens ektemannen Spencer Pratt helst ser at det ikke skjer med det første... Foto: All Over PressVis mer

- Hun vil bli den nye åttlingmoren

"The Hills"-stjernen er klar for en stor familie.

SEHER.NO: "The Hills"-stjernen Heidi Montag (23) og ektemannen Spencer Pratt (26) er kjent for sine mange PR-stunt, men nå er 23-åringen klar for morsrollen.

Blondinen - som nylig lot seg avbilde lettkledd i Playboy - vil imidlertid ikke starte i det små, og har et noe uvanlig forbilde - nemlig den mye omtalte åttlingmoren Nadya Suleman (33).

- Hun sa hun vil bli den nye åttlingmammaen, forteller "The Hills"-kollegaen Audrina Patridge til Us Magazine.

Suleman ble verdenskjendis etter at hun fikk åttlinger etter prøverørsbehandling, og har nå til sammen 14 barn som hun oppdrar alene. I sommer innrømmet Suleman imidlertid at hun angrer på avgjørelsen, og at det var en tabbe å få så mange barn uten å ha en farsfigur inne i bildet.

Til Us Magazine forteller Patridge at Montag nå er klar for å få barn, men at ektemannen hennes ikke ønsker å slå seg til ro med familie helt ennå.

Pratt fortalte tidligere denne måneden at han ikke har sex med kona ettersom hun ønsker å bli gravid.

- Hun sier at hun ikke kommer til å fortelle meg det når hun slutter med prevensjon, uttalte han til The View, ifølge Us Magazine.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Neste gang viser jeg mer