VIL SKILLES: Cheryl Cole skal være lei av Ashleys oppførsel. Foto: All Over Press
VIL SKILLES: Cheryl Cole skal være lei av Ashleys oppførsel. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun vil be om skilsmisse

Og det vil ifølge kilder skje allerede innen et par uker...

SEHER.NO: Cheryl Coles (26) ektemann, Ashley Cole (29), har den siste tiden rotet seg inn i noen store problemer, og det er ikke første gang. Chelsea-spilleren var tidligere utro mot Cheryl, som i tiden etter tilga ektemannen.

Men denne gangen ser det ikke ut til å ende like lykkelig. Etter at Ashley angivelig skal ha sendt nakenbilder av seg selv, samt en rekke grove seksuelle tekstmeldinger til en toppløsmodell, kommer Cheryl nå til å be om skilsmisse. Det hevder Daily Mail.

Venner av "X Factor"-dommeren mener det hele kommer til å skje innen et par uker. Cheryl befinner seg for tiden i Los Angeles, mens hennes giftering ble igjen i London.

Ifølge den britiske tabloiden er Cheryl nå langt forbi stadiet der hun ønsker å "ri av stormen" når det kommer til forholdet. Snart kommer hun til å kjempe en kamp om parets eiendeler.

- Cheryl holder motet oppe, hun er ekstremt tøff. Hun elsker Ashley, han er hennes livs kjærlighet, men det får være måte på hva hun skal finne seg i, sier en kilde til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ashley tatt i nye løgner