Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Hun vil aldri tilgi ham

Jolie er angivelig ikke særlig fornøyd med eksmannen etter den seneste runden i retten.

I RETTEN: Angelina Jolie skal være svært skuffet etter det sviende nederlaget i retten nylig. Foto: REX/ NTB
I RETTEN: Angelina Jolie skal være svært skuffet etter det sviende nederlaget i retten nylig. Foto: REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Angelina Jolie (46) skal ikke være glad for at eksmannen Brad Pitt (57) nå har fått delt omsorg for de seks barna deres. Det tidligere superparet har kranglet om ansvaret for barna i mange år, og i forrige uke kom den endelige beslutningen fra retten.

Jolie hevdet at hun hadde bevis for at eksmannen hadde vært voldelig, og argumenterte derfor for at barna burde bo hos henne størsteparten av tiden. Men det ble et sviende nederlag for seksbarnsmoren.

Nå hevder en kilde tett på Jolie overfor US Magazine at hun skal være «bittert skuffet» etter at dommer John Ouderkirks avgjørelse gikk i eksmannens favør.

- Angelinas vitnesbyrd manglet troverdighet. Beslutningen var basert på omfattende vitneforklaringer fra personer som tilbrakte tid med barna - og av høyt respekterte fagpersoner, sier kilden til magasinet.

Kilden sier også at Pitt skal ha blitt lettet over at han endelig fikk delt omsorg for de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

«ANGELINA-19»: Det tunisiske TV-programmet får flere til å rase. WHO mener de er med på å spre vaksineskepsis. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: NessmaTV Vis mer

- Vil aldri tilgi

Angelina Jolie skal på sin side allerede ha tenkt ut sitt neste trekk. 45-åringen vil «bruke alt hun har» for å få saken behandlet på nytt, hevder kilden.

- Hun vil aldri tilgi ham. Hun holder fast ved at det langt fra er over og tror fortsatt at rettferdigheten vil seire, forteller kilden til US Magazine.

Helt siden skilsmissen i 2016 har eksparet kranglet om ansvaret for barna. Da skilsmisseprosessen startet, ønsket Pitt delt omsorg, mens Jolie ønsket at barna skulle tilbringe mer enn halvparten av tiden hos henne.

I slutten av mai ble det kjent at Pitt hadde vunnet frem:

«Brad Pitt har fått tildelt delt omsorg for barna han har med Angelina Jolie etter en kamp på nesten fem år i retten», skrev Page Six da.

SLAKT: Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten og en detalj gjør at han nå får slakt på Twitter. Video: Se og Hør Vis mer

- Bevis

I mars hevdet Jolie at hun hadde bevis for at eksmannen hadde vært voldelig, og trakk ham derfor for retten for å få større forsørgeransvar for barna.

I rettsdokumenter, som blant andre The Blast, Entertainment Tonight og US Weekly hadde fått innsyn i, gjorde Jolie det tydelig at hun var forberedt på å vise frem «bevis og autoritet» mot Pitt angående påstanden om vold i hjemmet under skilsmisserettssaken.

Rett før avgjørelsen kom, hevdet Jolie også at dommeren i saken, John Ouderkirk, nektet å la barna vitne, ifølge AP. Skuespilleren sa at barna satt på bevis som er relevante å lytte til før en avgjørelse tas, uten at det var kjent hva de aktuelle bevisene inneholdt.

Ifølge AP ønsket seksbarnsmoren også å få Ouderkirk fjernet som dommer.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

«Dommer Ouderkirk nektet Ms. Jolie en rettferdig rettssak, og utelukket bevismateriale som var relevante for barnas helse, sikkerhet og velferd, bevis som er avgjørende for saken hennes», het det i et dokument fra retten i California.

Jolie varslet også at hun ville anke saken dersom hun tapte, fordi hun mente at dommeren hadde «upassende forretningsforbindelser» med en av eksmannens advokater.

Det er foreløpig ikke kjent om Jolie anker saken.

LES OGSÅ: - Hun gråter bare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer