Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Hun vil aldri tilgi ham

Jolie er angivelig ikke særlig fornøyd med eksmannen etter den seneste runden i retten.

I RETTEN: Angelina Jolie skal være svært skuffet etter det sviende nederlaget i retten nylig. Foto: REX/ NTB
I RETTEN: Angelina Jolie skal være svært skuffet etter det sviende nederlaget i retten nylig. Foto: REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Angelina Jolie (46) skal ikke være glad for at eksmannen Brad Pitt (57) nå har fått delt omsorg for de seks barna deres. Det tidligere superparet har kranglet om ansvaret for barna i mange år, og i forrige uke kom den endelige beslutningen fra retten.

Jolie hevdet at hun hadde bevis for at eksmannen hadde vært voldelig, og argumenterte derfor for at barna burde bo hos henne størsteparten av tiden. Men det ble et sviende nederlag for seksbarnsmoren.

Nå hevder en kilde tett på Jolie overfor US Magazine at hun skal være «bittert skuffet» etter at dommer John Ouderkirks avgjørelse gikk i eksmannens favør.

- Angelinas vitnesbyrd manglet troverdighet. Beslutningen var basert på omfattende vitneforklaringer fra personer som tilbrakte tid med barna - og av høyt respekterte fagpersoner, sier kilden til magasinet.

Kilden sier også at Pitt skal ha blitt lettet over at han endelig fikk delt omsorg for de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

- Vil aldri tilgi

Angelina Jolie skal på sin side allerede ha tenkt ut sitt neste trekk. 45-åringen vil «bruke alt hun har» for å få saken behandlet på nytt, hevder kilden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer