- Hun vil aldri bli den samme

TV-stjernen er helt knust etter å ha mistet sitt ufødte barn.

FULLSTENDIG SJOKK: En venn av stjernen forteller at hun skal være i fullstendig sjokk etter at hun mistet sitt ufødte barn. Foto: All Over Press
FULLSTENDIG SJOKK: En venn av stjernen forteller at hun skal være i fullstendig sjokk etter at hun mistet sitt ufødte barn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I helgen kom den triste nyheten om at den britiske skuespilleren og TV-stjernen Amanda Holden (39) hadde mistet sitt ufødte barn i 7. måned av svangerskapet.

Nå snakker en venn av stjernen om smerten 39-åringen nå føler, og forklarer overfor britiske Daily Mail at Holden naturlig nok skal være helt knust over det som har skjedd.

- Hun kommer aldri til å bli den samme etter dette, forteller kilden til den britiske tabolidavisen.

Hadde alt gått etter planen, skulle TV-stjernen blitt mamma i slutten av mars måned. Nå har hun trukket seg tilbake med ektemannen Chris Hughes for å sørge over tapet.

Tirsdag besøkte Amanda et sykehus sist tirsdag etter at hun ikke hadde kjent noen livstegn fra babyen på en dag. Legene klarte ikke å redde livet til det ufødte barnet.

- Det finnes ingen grunn til at dette skulle skje. Legene aner ikke hva som er årsaken. Amanda filmet en audition for «Britain's Got Talent» i Birmingham dagen før, og fortalte at hun skulle stikke innom sykehuset fordi hun ikke hadde kjent babyen sparke. Inntil den dagen hadde babyen vært virkelig aktiv og hun sa babyen var en skikkelig sprellemann. Det neste som skjedde var at Chris ringte for å si hva som hadde skjedd.

TV-stjernen avslørte først at hun var gravid da det hadde gått seks måneder. Den gangen forklarte hun at hun ventet så lenge med å avsløre nyheten, fordi hun hadde vært gjennom en spontanabort året før.

Da hun i slutten av januar viste seg i anledning «Britain's Got Talent»-auditionen i Cardiff, viste hun stolt fram babykulen.

- Hun kommer ikke til å bli den samme. Babyen var fysisk perfekt, helt nydelig. Alle testene som hadde blitt tatt viste at alt så bra ut. Det var absolutt ingen varselstegn på at dette kunne skje.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Mistet barnet i 7. måned