- Hun vet ikke hvordan hun skal få endene til å møtes

Hollywoodfruen Taylor Armstrongs luksusliv på TV skal kun være et spill for galleriet...

SLITER: TV-stjernen Taylor Armstrong fremstår som en fremgangsrik og velstående person på skjermen, men i virkeligheten skal den økonomiske situasjonen angivelig være en helt annen. Her ankommer hun «The World According to Paris»-premieren i Hollyw Foto: All Over Press
SLITER: TV-stjernen Taylor Armstrong fremstår som en fremgangsrik og velstående person på skjermen, men i virkeligheten skal den økonomiske situasjonen angivelig være en helt annen. Her ankommer hun «The World According to Paris»-premieren i Hollyw Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I TV-serien «The Real Housewives of Beverly Hills» - som her til lands sendes på TV3 - lever Taylor Armstrong tilsynelatende et luksusliv foran kameraene.

Men etter at hennes eksmann Russell Armstrong ble funnet død på soverommet sitt i august, har Taylors økonomi blitt svært usikker, ifølge nettstedet RadarOnline.

En kilde nær TV-stjernen hevder at hun ikke vet hvordan hun skal livnære seg og sin datter, nå som Russell ikke lenger kan hjelpe dem.

- Hun vet ikke hvordan hun skal få endene til å møtes. Lønnen hun fikk for reality-serien var ikke så høy som de ønsket at folk skulle tro. Akkurat nå står alt på vent, sier kilden til RadarOnline.

I reality-serien er Taylor og Russell Armstrong blitt fremstilt som et svært velstående og fremgangsrikt Beverly Hills-par. Men deres økonomiske tilstand var dårlig også før Russells brå bortgang. Og situasjonen har ikke akkurat forbedret seg siden.

- Taylor sliter med å tjene penger nå. Hun hadde planer om å skrive en bok før Russell begikk selvmord, men nå vet hun ikke hva hun skal gjøre, sier kilden videre.

Taylor og Russell Armstrong rakk ikke å bli offisielt skilt før han døde, men paret ble separert kort tid før hans død. Ifølge TV-skjønnheten skal ektemannen nemlig ha mishandlet henne fysisk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Søkte ly mot New York-orkanen på kostbart vis   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer