50 Cent om Helen Mirren:

- Hun vet at hun tenner meg

Hollywood-stjernene flørtet på den røde løperen til tross for 30 års aldersforskjell.

LURT SMIL: Helen Mirren sendte rapperen flere stjålne blikk mens de ble fotografert. Foto: NTB Scanpix
LURT SMIL: Helen Mirren sendte rapperen flere stjålne blikk mens de ble fotografert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Bilder av rapperen 50 Cent (41), som egentlig heter Curtis James Jackson lll, og Helen Mirren (71) som flørter på den røde løperen har gått viralt, ifølge Daily Mail.

FLOTT: Her gjemmer Mirren seg lekent bak en håndvifte. Foto: NTB Scanpix
FLOTT: Her gjemmer Mirren seg lekent bak en håndvifte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da duoen nylig stilte opp side om side under Monte Carlos TV Festival i Monaco for å bli fotografert, var det umulig å unngå og legge merke til den gode tonen mellom paret.

Artisten og den evigunge Oscar-vinneren smilte og lo, og Mirren sendte flere beundrende blikk til den 30 år yngre kjekkasen mens hun prøvde å skjule seg bak en håndvifte, skriver nettstedet.

Episoden mellom dem på den røde løperen skapte store overskrifter, og 50 Cent selv virker å synes det var moro med all oppmerksomheten.

Kort tid etter postet han nemlig følgende melding på Instagram til sine over 15 millioner følgere:

- Jepp, jeg tror jeg elsker henne. Jeg prøver å la være å stirre på henne. Hun vet at hun tenner meg. Det er bare noe spesielt med henne som jeg ikke klarer å beskrive, skriver han sammen med et bilde han har tatt av en av avisoverskriftene.

Bildet har fått 900 kommentarer og nesten 45.000 likes.

- Jeg vet akkurat hva du mener. Når hun kommer inn i et rom, så får hun umiddelbart alles oppmerksomhet. Hun er selve symbolet på sensualitet, skryter brukeren nature_ismel.

- Jeg må innrømme at hun er den kvinnelige utgaven av Sean Connery 007. Uansett hvor gamle de er, så er de fremdeles sexy. Kjør på! skriver kimerlymbecoat.

EVIGUNG: Mirren har fylt 71 år, men hun får fremdeles moteeksperter til å gispe når hun dukker opp på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
EVIGUNG: Mirren har fylt 71 år, men hun får fremdeles moteeksperter til å gispe når hun dukker opp på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helen er sexy fordi hun er en selvsikker og intelligent kvinne. De to kvalitetene er vanskelig å finne, mener brukeren ivaseniceva.

Helen Mirren er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere og har vunnet en rekke prestisjefylte priser for sine prestasjoner.

Siden 1997 har hun vært gift med filmregissøren Taylor Hackford (72), og selv om den britiske stjernen aldri ønsket seg egne barn, så trives hun godt som stemor til ektemannens to barn fra et tidligere forhold.

Selv om Mirren begynner å dra på årene, så holder hun seg fremdeles knakende godt, noe hun også viste i sin lekre hvite kjole under TV Festivalen i Monte Carlo.

Men det er ikke bare moteekspertene 71-åringen har fått til å gispe av beundring.

For halvannet år siden avslørte ringreven Robert De Niro (73) at han har hatt et så godt øye til den talentfulle skuespilleren at han har hatt lyst til å ta henne til sengs.

Saken fortsetter under bildet.

KLINTE TIL: Robert De Niro klarte ikke å styre sin begeistring for Helen Mirren da de stod sammen på scenen under Gotham Independent Film Awards. Her overrasket han publikum med å plante et kyss midt på munnen til Mirren. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Robert De Niro klarte ikke å styre sin begeistring for Helen Mirren da de stod sammen på scenen under Gotham Independent Film Awards. Her overrasket han publikum med å plante et kyss midt på munnen til Mirren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Mirren, som ved to anledninger har portrettert dronning Elizabeth II, ble hedret under Gotham Independent Film Awards i desember 2015, klarte ikke De Niro holde på hemmeligheten lenger.

- Da jeg vokste opp ønsket jeg ikke å ha sex med dronningen av England. Hun var ikke min kongelige MILF. Men det var før jeg så Helen Mirren spille henne, skrøt han, ifølge Page Six.

Mange som ikke er tilhengere av kongefamilien bruker det engelske uttrykket «Fuck the Queen». Hvis denne uttalelsen blir gjort i et TV-opptak byttes «Fuck» ut med et sensurerende «pip». Dette mente filmlegenden De Niro at kan ha en dobbel betydning.

- Jeg vet jeg er på kanten til være ekkel her nå, men når man hører noen sier «Fuck dronningen», så er det ikke sikkert at de prøver å rakke ned på monarkiet, flirte han.

PRISBELØNT: Helen Mirren vant både en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA for hovedrollen i «The Quuen» (bildet) i 2006. Foto: NTB Scanpix
PRISBELØNT: Helen Mirren vant både en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA for hovedrollen i «The Quuen» (bildet) i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik har du neppe sett Helen Mirren før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer