KLARER HUN Å TILGI? Tiger Woods har gjennomgått et seks ukers behandlingsprogram mot sexavhengighet, men det gjenstår fremdeles å se om kona hans er interessert i å redde ekteskapet. Foto: AP
KLARER HUN Å TILGI? Tiger Woods har gjennomgått et seks ukers behandlingsprogram mot sexavhengighet, men det gjenstår fremdeles å se om kona hans er interessert i å redde ekteskapet. Foto: APVis mer

- Hun vet at han lyver

Tiger Woods vil bare innrømme tre av elskerinnene for den knuste kona.

SEHER.NO: Fredag ble det kjent at Tiger Woods (34) har forlatt sexavvenningsklinikken i Hattiesburg i Mississippi, hvor han har gjennomgått intensiv terapi og rådgivning.

Woods skal ha tilbragt seks uker på klinikken, hvor han i tillegg har gått i yoga-klasser og måttet snakke ut om alt utroskapet.

Woods kone, Elin Nordegren (30) skal ha flydd til Mississippi tidligere denne uken, og ifølge Radaronline skal de ha forlatt klinikken sammen.

Golfstjernen er blitt anklaget for å ha hatt mer enn 12 elskerinner, men ifølge The Sun har han kun innrømmet tre av affærene til kona.

Grunnen skal ha vært at han fryktet at dersom han innrømmet alt ville det ha blitt for mye for den knuste kona.

34-åringen skal ifølge den britiske tabloidavisen ha innrømmet affærene med nattklubbvertinnen Rachel Uchitel (34), servitøren Jaimee Grubbs (34), samt én kvinne til. 

- Han ville at det skulle virke troverdig, men han visste at hele sannheten ville gjøre det umulig å redde ekteskapet, sier en kilde nær golfstjernen til The Sun.

Nordegren skal imidlertid ha sine mistanker om at ektemannen lyver...

- Hun vet at han lyver, men vet ikke om hun klarer å høre mer, forklarer kilden.


Nordegren er blitt observert uten gifteringen den siste tiden, og bor for tiden i et lånehus like ved parets villa i Florida. Hun skal imdilertid ha flydd til Mississippi flere ganger den siste måneden og deltatt i mannens behandling.

Sexolog Mary Jo Rapini sier til People Magazine at Nordegren står foran en enorm utfordring dersom hun vil redde ekteskapet.

- Alt hun vet om han er en løgn, bortsett fra det faktum at han er far til barna hennes. De må lære å stole på hverandre igjen, forklarer hun.

Ifølge The Sun fokuserer Woods nå på å få tilbake kona, samt golf-comebacket, som er ventet tidligst allerede om en måned.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Hun må ikke forlate Tiger nå