- Hun venter tvillinger

Sangstjernen skal være overlykkelig over nyheten...

VENTER TO?: En kilde hevder nå at Mariah Carey er overlykkelig over at hun skal få tvillinger. Foto: Stella Pictures
VENTER TO?: En kilde hevder nå at Mariah Carey er overlykkelig over at hun skal få tvillinger. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Onsdag ble det hevdet at graviditetsryktene rundt sangstjernen Mariah Carey (40) var sanne. Ifølge en kilde gledet Carey og hennes ektemann Nick Cannon (29) seg veldig til å bli foreldre.

Nå hevdes det at det ikke skal være snakk om kun ett barn. The Enquirer skriver nemlig at Mariah venter tvillinger.

Ifølge avisen skal popstjernen ha besøkt fruktbarhetsklinikken «California Reproductive Center» og benyttet seg av en fruktbarhetsbehandling. Dette skjedde på morsdagen i USA, og Carey smilte på veien ut.

- Hun er overlykkelig over at hun skal ha tvillinger, sier en kilde til avisen, og hevder videre at Carey allerede har gjort to av rommene i boligen hennes til babyværelser.

Nick Cannon snakket nylig ut om ryktene, og hevdet det aldri var et tema å adoptere et barn.

- Vi tenkte aldri på å adoptere. Det har egentlig aldri kommet opp. Men ekteskap, man vil jo ha en familie, det er en av grunnene til å gifte seg. Når tidspunktet er riktig, sa han til OK! Magazine.

Hittil har verken Cannon eller Carey bekreftet ryktene, til tross for at mange kilder påstår at Carey venter barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vi tenkte aldri på å adoptere