Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Simpson:

- Hun venter sitt tredje barn

Stjerneparet skal være i lykkelige omstendigheter igjen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Jessica Simpson (36) og ektemannen Eric Johnson (37) er allerede foreldre til datteren Maxwell (4 1/2) og sønnen Ace (3 1/2).

Nå utvides familien ytterligere, hevder Radar Online.

I oktober ble popstjernen observert på flyplassen JFK i New York mens hun prøvde å skjule sin voksende babymage bak en stor veske, skriver nettstedet.

Og kvelden etterpå avstod Jessica alkohol til middagen da hun og ektemannen koste seg på en hyggelig date, ifølge et øyenvitne.

- De ønsker å gi ungene minst et søsken til, og har prøvd å bli gravide i flere måneder, sier en annen kilde til nettstedet.

Også kjendisstedet In Touch melder at den vakre sangfuglen viste frem en liten babymage på flyplassen i New York for to måneder siden.

- Mange av Jessicas venner har lagt merke til at hun har lagt på seg rundt midjen. Og hun har virkelig den graviditetsgløden alle kvinner får, sier en venn til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID IGJEN? Da Jessica og Eric ankom JFK flyplass i NY 22. oktober skjulte hun magen bak en stor svart veske. Fire dager senere var magen gjemt bak en løs svart topp da hun dukket opp på flyplassen LAX i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.
GRAVID IGJEN? Da Jessica og Eric ankom JFK flyplass i NY 22. oktober skjulte hun magen bak en stor svart veske. Fire dager senere var magen gjemt bak en løs svart topp da hun dukket opp på flyplassen LAX i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Like etter fødselen av datteren våren 2012, uttalte 36-åringen følgende:

- Jeg er så forelsket i Maxwell. Jeg vil grine hver gang jeg ser på henne. Morsrollen er det beste jeg noen gang har opplevd.

For to uker siden postet den talentfulle artisten et bilde av seg selv høygravid med sønnen på Instagram.

«Ace blir holdt av sin far», lyder teksten.

Ace being held by his Dad #aceknute

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

«I Want to Love You Forever»-stjernen, som tidligere i år viste frem sin veltrente kropp i sin nye badetøy-kolleksjon, elsker å dele søte bilder av barna på sosiale medier.

Og hun legger ikke skjul på hvor stolt hun er av dem:

«Bak kulissene under skolefotograferingen. Seriøst?!?!? Takk Gud for disse dyrebare ungene».

Behind the scenes of school pictures...seriously?!?!?Thank you God for these precious kiddos. #maxidrew #aceknute

A photo posted by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

LES OGSÅ: Blake Lively viste frem barna for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer