- Hun venter sitt tredje barn

Superstjernen klarte ikke lenger å holde nyheten hemmelig.

ER MORGENSYK: - Gwen har det virkelig tøft under denne graviditeten. Hun var «morgensyk» hele dagen da hun skulle ha Zuma. Denne gangen har hun det enda verre, sier en kilde om Gwen Stefanis påståtte tredje graviditet. Foto: Stella Pictures
ER MORGENSYK: - Gwen har det virkelig tøft under denne graviditeten. Hun var «morgensyk» hele dagen da hun skulle ha Zuma. Denne gangen har hun det enda verre, sier en kilde om Gwen Stefanis påståtte tredje graviditet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «No Doubt»-stjernen Gwen Stefani (40) skal være gravid med sitt tredje barn, ifølge The Sun. Og Stefani, som fra før av har sønnene Kingston (3) og Zuma (19 mnd.), føler seg for tiden mer og mer syk om morgenene, skriver den engelske avisen.

Nyheten bygger dermed opp om ryktene som har svirret den siste tiden...

- Gwen har det virkelig tøft under denne graviditeten. Hun var «morgensyk» hele dagen da hun skulle ha Zuma. Denne gangen har hun det enda verre, hun føler seg utslitt og svimmel, sier en kilde til amerikanske OK! magazine.

Den 40 år gamle blondinen skal ha forsøkt å holde graviditeten hemmelig så lenge som mulig. Nå ser det derimot altså ut som om det påståtte hemmelighetskremmeriet til slutt slo lekk.

Under et arrangement i New York sist uke, var det derimot en publikummer som uttalte følgende, ifølge RTE Entertainment:

- Gwen dro i skjorten sin for å holde den vekk fra kroppen. Det så veldig rart ut, men da hun snudde seg til siden så jeg hva som var grunnen. Hun har definitivt en babykul...

«No Doubt»-stjernen har nylig selv uttalt at «tiden løper ifra henne».

- Ingen kunne forberedt meg på hvor fantastisk - og ikke minst hardt - det er å være mamma. Ofte føler jeg at tiden løper ifra meg, men jeg vil ikke skynde meg på en slik måte at jeg ikke er der for de barna jeg allerede har, har hun tidligere sagt.

Gwen Stefani ble tidligere i år kåret til en av verdens 20 beste kjendismødre.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Courtney?