- Hun venter sitt første barn

Scarlett Johansson og forloveden skal bli foreldre.

GRAVIDE: Scarlett Johansson og Romain Dauriac skal være i lykkelige omstendigheter. Foto: imago/PanoramiC/ All Over Press
GRAVIDE: Scarlett Johansson og Romain Dauriac skal være i lykkelige omstendigheter. Foto: imago/PanoramiC/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For et halvt år siden ble det kjent at Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (29) hadde forlovet seg med den franske journalisten Romain Dauriac (31).

Nå skal paret bli foreldre også, melder E!Online.com.

- Hun venter sitt første barn, bekrefter flere kilder til nettstedet.

Scarlett og Romain har vært sammen siden høsten 2012, etter at skuespilleren avsluttet sitt ett år lange forhold til forretningsmannen Nate Naylor.

Fra 2008 til 2011 var Johansson gift med Ryan Reynolds (37). Han er i dag gift på nytt med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (26).

Til tross for at Scarlett og Romain er forlovet, fortalte 29-åringen nylig at hun ikke kommer til å stå brud med det første.

- Jeg driver ikke på med bryllupsplanlegging. Jeg tror jeg vil ta det rolig i forhold til disse tingene når alt støyet legger seg. Jeg føler ikke at jeg trenger å haste inn i den delen av livet mitt. Jeg kan bare la det skje naturlig. Nå føler jeg for å nyte livet og ta det med ro. Det fungerer for oss, sa hun i januar.

Nå kan det derimot se ut som om paret vil vente med å gifte seg til etter at barnet har blitt født.

LES OGSÅ: Gwen Stefani ble mamma for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer