TRENDY FAMILIE: Rachel Zoe jobber med flere av de aller største navnene i Hollywood. Privat er hun glad i å kle opp ektemannen Rodger og sønner Skyler også. Foto: All Over Press
TRENDY FAMILIE: Rachel Zoe jobber med flere av de aller største navnene i Hollywood. Privat er hun glad i å kle opp ektemannen Rodger og sønner Skyler også. Foto: All Over PressVis mer

- Hun venter sitt andre barn

Rachel Zoe skal være i lykkelige omstendigheter.

SEOGHØR.NO: To år etter at hun ble mor for første gang skal stjernestylisten og TV-profilen Rachel Zoe (41) være gravid igjen, melder People.com.

I 1996 giftet Rachel seg med kjæresten Rodger Berman, og i mars 2011 fikk de sønnen Skyler Morrison Berman. Paret hadde prøvd å få barn i lang tid før dette, og 41-åringen har heller ikke utelukket at det kommer flere etterhvert.

- Jeg er veldig lykkelig akkurat nå, men hvem vet? Jeg sier aldri «aldri» til noenting, så hvem vet hva livet vil bringe? Vi får vente å se, sa Zoe til nettstedet for bare fire måneder siden.

Trendikonet elsker å kle opp sin lille sønn i siste mote, og enn så lenge virker det som om 2-åringen er førnøyd.

- Hør her, jeg vet at jeg overdriver. Det er kvalmt og jeg er flau over meg selv. Min eneste unnskyldning er at jeg ikke har en datter. Men jeg har en levende dukke som ikke har noen mening enda, har hun tidligere sagt.

Zoes talsperson ville ikke kommentere nyheten.LES OGSÅ: Se, så like de er!