Malika Haqq:

- Hun venter barn med eksen

Khloé Kardashians bestevenninne avslørte forrige uke at hun er gravid. Nå skal barnefaren være avslørt.

GRAVID: Khloé Kardashians bestevenninne Malika Haqq er gravid, men til nå har ingen visst hvem barnefaren er. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Khloé Kardashians bestevenninne Malika Haqq er gravid, men til nå har ingen visst hvem barnefaren er. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne Khloé Kardashian (35) sin bestevenninne Malika Haqq (36) avsløre at hun er gravid. Malika har siden i sommer vært en singel dame, og derfor har nyheten fått flere til å spekulere på hvem barnefaren er.

36-åringen har tidligere vært koblet til flere menn, deriblant Backstreet Boys-medlem Nick Carter (39) og «Jersey Shore»-stjernen Ronnie Ortiz-Magro (33). Etter romansen med sistnevnte ble hun raskt sammen med rapperen O.T Genasis (32), som hun datet av og på i to år før det i sommer ble slutt.

Barnefaren avslørt

Til tross for at hun anvigelig er singel for øyeblikket, har hun likevel blitt gravid og det er derfor nærliggende å tro at det har vært en mann inne i bildet.

Ovenfor People røper Malika at hun er 14 uker på vei, og har dermed vært gravid i om lag tre måneder.

Selv nevner hun ikke barnefaren i sine uttalelser, men en kilde nær den kommende mammaen har uttalt seg til Us Weekly, og avslørt mysteriet. Det er nemlig Malikas ekskjæreste O.T Genasis som er babypappa, ifølge kilden.

View this post on Instagram

Single.

A post shared by Malika (@malika) on

Det var i starten av juni Malika selv gikk ut med bruddnyheten på en kort og konsis måte. Til et bilde av seg selv iført en gjennomsiktig kjole på Instagram skrev hun ett enkelt ord.

- Singel.

I ekstase over venninnen

Det var også via Instagram Malika først delte nyheten om at hun var gravid. Til et bilde av seg selv der hun holder en positiv graviditetstest, skrev hun gladmeldingen:

- Jeg lytter til hjertet mitt, og jeg har bestemt at resten av livet mitt skal bli den beste delen av livet mitt. Jeg er gravid! skriver Malika.

Det er ikke bare 36-åringen selv som gleder seg over tiden som er i vente. Også bestevenninne Khloé Kardashian ser ut til å være i ekstase.

- Gratulerer Mika May. Jeg er så overveldet av kjærlighet og glede! Gud er STOR! Vi er alle så velsignet! Jeg elsker deg og barnet vilt mye, kommenterer en overlykkelig Khloé.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-familien flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer

Og det holdt ikke med at hun kommenterte Malikas bilde. Reality-stjernen la også selv ut et eget bilde på sin Instagram-profil hvor hun hyllet venninnen.

- Min baby skal få en baby. Jeg er virkelig så spent! Gratulerer Mika! Jeg elsker deg, skriver Khloé.

I skrivende stund har verken Malika eller ekskjæresten gått ut og bekreftet - eller avkreftet - farskapet.

Støtter hverandre

Malika og Khloés vennskap er på mange måter unikt. Ikke bare har de vært bestevenner i en årrekke, men de har også stått sammen i tykt og tynt.

Da Khloé gikk gjennom utroskapsskandalene til eksen Tristan Thompson (28) var bestevenninnen en stor støtte. Det var blant annet Malika som gikk ut og ga en oppdatering på Khloés tilstand etter skandalen i februar.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Den gang beskrev 36-åringen vennskapet mellom henne og «Keeping Up With The Kardashians»-profilen som slitesterkt.

- Jeg har mulighet til å være en Malika fordi jeg har en Khloé. Vi tar vare på hverandre. Vi er en duo som er vanskelig å komme innpå, men vi er velsignet som har hverandre og vi bygger videre på det, sa hun til Entertainment Tonight da ting stod på som verst i livet til bestevenninnen.

LES OGSÅ: Får skryt av eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer