- Hun veier over 100 kilo igjen

Hevder maten har tatt overhånd nok en gang...

OVER 100 KILO?: Det hevder National Enquirer om Kirsties vekt. Foto: All Over Press
OVER 100 KILO?: Det hevder National Enquirer om Kirsties vekt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske tabloiden National Enquirer skriver av skuespilleren Kirstie Alley (60), som er kjent for sine vektsvingninger, nå veier over 100 kilo igjen.

Avisen har plassert et bilde av stjernen på forsiden av den siste utgaven, og skriver at vektnålen stopper på et tresifret nummer, til tross for at hun har slanket seg i et år.

- Hun klarer ikke stoppe med spisingen, skriver National Enquirer.

Avisen har dog ikke det beste ryktet på seg når det gjelder å skrive sannheter, og også denne gangen settes det tvil rundt oppslaget.

Nettstedet FitPerez.com mener det hele må være en stor løgn.

«Vi har nok tullet litt med Kirstie Alley i fortiden av forskjellige grunner selv. Men denne gangen håper vi at det er National Enquirer som tuller.», skriver nettstedet.


I oktober i fjor skrev Alley på sin Twitter-side at hun hadde gått ned nærmere 25 kilo. Det hele skulle angivelig være en løgn, da skuespilleren «kun» hadde gått ned ti kilo.

Men også den gang var det National Enquirer som stod bak påstandene.

- Hun så spesielt svær ut bakfra, og har nok overdrevet med tallene. Hun hevder hun har gått ned 25 kilo, når sannheten kanskje er litt i overkant av ti, fortalte en kilde til avisen den gang.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun løy om vekttapet