- Hun veier bare 45 kilo

Kan være svært alvorlig for Angelina, Brad mener hun trenger hjelp.

ET PROBLEM?: Det hevdes at Angelina Jolie kan ha et alvorlig problem. Anoreksi og rus har blitt nevnt. Foto: All Over Press
ET PROBLEM?: Det hevdes at Angelina Jolie kan ha et alvorlig problem. Anoreksi og rus har blitt nevnt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Angelina Jolie (35) har ifølge Hollywood-mediene vært gjennom et dramatisk vekttap den siste tiden. Nå hevdes det hun veier 45 kilo.

Svenske Aftonbladet omtaler saken, og skriver at stjernen kan ha et anoreksi- og et heroinproblem.

Under filmfestivalen i Cannes skal Jolie ha sett svært tynn ut. Nå er Brad Pitt (47) engstelig for Angelina.

- Angie er så smal og tynn at Brad mener hun trenger hjelp. Ansiktet hennes har blitt mindre. Da hun viste seg på den røde løperen så armene hennes ut som sener, forteller en kilde til Star ifølge avisen.

Bladet skriver at stjernen flere ganger har falt sammen og kollapset.

- Til tider virker hun borte og forvirret, forteller kilden.

For åtte år siden snakket stjernen ut, og fortalte at hun den gang hadde prøvd heroin, kokain, LSD og ecstasy. Nå spekuleres det i om hun kan ha et rusproblem.

Da Jolie spiste middag i Cannes, skal hun ha virket helt fraværende.

- Pupillene hennes var gigantiske, og hun snakket usammenhengende. Hun hoppet fra ett tema til et annet uten å komme til noe poeng, forteller en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det klikket fullstendig for henne