TJUKK?: Ifølge kjendistreneren veide Gwyneth Paltrow 15 kilo for mye da de møttes første gang. Filmstjernen har det siste året skrytt mye av treningsresultatene sine. Her er hun på åpningen av Tracy Andersons flaggskip-studio i California i april.  Foto: Stella Pictures
TJUKK?: Ifølge kjendistreneren veide Gwyneth Paltrow 15 kilo for mye da de møttes første gang. Filmstjernen har det siste året skrytt mye av treningsresultatene sine. Her er hun på åpningen av Tracy Andersons flaggskip-studio i California i april. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun veide 15 kilo for mye

Treningsekspert Tracy Anderson ba Gwyneth Paltrow slanke seg.

SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Gwyneth Paltrow (40) er i tillegg til arbeidet foran kameraet, kjent for sitt strenge kosthold og knallharde treningsregime.

Men ifølge Paltrows nære venn og personlige trener Tracy Anderson, har ikke filmstjernen alltid vært i like god form. I et nytt intervju, i Into the Gloss, forteller Anderson om sitt første møte med Gwyneth.

- Hun veide 15 kilo for mye. Rumpen hennes var for lang og hun hadde trøbbel med lårene. Gwyneth er heldig siden hun er så høy, og dermed kan gjemme bort problemområdene med riktige klær, men hun hadde problemer enkelte steder. Jeg fikk så vondt av henne, og mente at jeg virkelig kunne utgjøre en forskjell.

Da Tracy først møtte skuespilleren hadde Paltrow nettopp født sønnen Moses og slet med å ta av seg de kiloene hun hadde lagt på seg under graviditeten. Nå mener derimot den personlige treneren at filmstjernen ser yngre og yngre ut for hvert eneste år.

- Hun gjør virkelig en skikkelig innsats. Hun og jeg ble forretningspartnere, hun sa: «Hver eneste kvinne trenger å få vite om dette. Det er ikke rettferdig. Jeg har prøvd alt og ikke noe annet fungerer like bra som dette. Du er virkelig en gave».
 
LES OGSÅ: - Jeg hallusinerte i ti dager