- Hun var veldig sliten og lei

Minken Tveitan ble førstemann ut av «71 grader nord».

MÅTTE HJEM: Etter en tøff duell var det Minken Tveitan som ble førstemann til å reise hjem fra «71 grader nord».
MÅTTE HJEM: Etter en tøff duell var det Minken Tveitan som ble førstemann til å reise hjem fra «71 grader nord». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag fikk deltagerne i kjendisutgaven av «71 grader nord» virkelig testet sine fysiske og psykiske grenser, da de måtte gå en beinhard rute over Folgefonna med stigning på over 1600 meter. 
 
Og etter fullført oppgave var det duket for duell, og første hjemsendelse i programmet.

Etter en tøff skikonkurranse mot Kristin Krohn Devold, var det da tidligere «Hotel Cæsar»-stjerne Minken Tveitan (24) som trakk det korteste strået og måtte pakke sekken for å dra hjem.

Og selv om hun syntes det var trist å forlate gjengen, virket ikke Tveitan spesielt deprimert over hjemsendelsen.

24-åringen hadde nemlig slitt med smerter i ryggen som følge av en nyrestein, og måtte derfor trekke seg fra Folgefonna-klatringen allerede etter første dag.

Ifølge meddeltager Tommy Steine (40) var det trist å se Minken gå. Komikeren tror imidlertid hun var litt lettet over at turen var over.

- Hun ga seg jo den første dagen, og var veldig utmattet under sykkelturen i forrige episode, så jeg tror rett og slett hun var veldig sliten, og litt lei. Jeg tror ikke hun var så deppa over det akkurat, sier han til Seher.no.

Seher.no har ikke lyktes å komme i kontakt med Minken Tveitan om mandagens episode.

Også Steine innrømmer at det tok hardt på å være med i realitykonkurransen, og at turen mandag var en av de hardeste han noen gang har gjort.

- Jeg ble jo lovet på forhånd at det ikke skulle bli som det vanlige «71 grader nord»-programmet, for det hadde bare blitt for tøft. Men det var omtrent 100 ganger tøffere enn jeg hadde trodd. Fysisk var det det vi måtte gjennom i mandagens episode hardest, sier han. 

Komikerens videre deltagelse i programmet hang også i en tynn tråd etter mandagens brevandring. Men takket være gode slalåmferdigheter klarte 40-åringen å sikre seg videre.

Likevel innrømmer han at det var leit å se andre reise.

- Ja, det var jo litt trist når folk begynte å forsvinne. Vi blir stadig færre igjen. Men vi var jo innstilt på det og da, sier han.

Se kjendisversjonen av  «71 grader nord» på TVNorge mandag klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Gikk ned ni kilo på tv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer