Audrina Patridge og Lauren Conrad:

- Hun var veldig kontrollerende

«The Hills»-stjernen holder ikke tilbake i ny bok.

KJENT TRIO: Audrina Patridge, Whitney Port og Lauren Conrad gjorde stor suksess i MTV-serien «The Hills». Her er de avbildet sammen i 2007. Foto: Sara Jaye/REX/NTB
KJENT TRIO: Audrina Patridge, Whitney Port og Lauren Conrad gjorde stor suksess i MTV-serien «The Hills». Her er de avbildet sammen i 2007. Foto: Sara Jaye/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2006 rullet første episode av den populære MTV-serien «The Hills» over TV-skjermene i USA og gjorde hovedpersonene til noen av landets heteste realitystjerner.

«The Hills» bød på mye drama, høy partyføring, plastisk kirurgi, trøblete forhold og alle tenkelige skandaler en ekte realityserie bør inneholde.

Denne uken kom «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (37) ut med en splitter ny bok, «Choices: To the Hills and Back Again», som kommer med flere avsløringer fra bak kulissene til TV-programmet.

En av tingene hun skriver om er hvordan vennskapet med «The Hills»-kollega og tidligere bestevenninne Lauren Conrad (36) tok slutt.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

- Veldig kontrollerende

«Det er grunner til at hun og jeg ikke er venner lenger, og det var mye uro mellom oss som vi ikke kunne snakke om under opptak på den tiden», skriver hun i boken, referert i Too Fab.

Patridge og Conrad hadde også samme management, noe som også ledet til konflikt mellom duoen.

Førstnevnte følte nemlig at reality-kollegaen fikk mange av mulighetene som i utgangspunktet ble sendt til henne. Selv om hun klandret agentene for dette gikk det ut over vennskapet.

«Jeg syntes også at hun var veldig kontrollerende over vennene sine. Hvis du er i kretsen hennes, må du gjøre og si hva Lauren gjør og sier. Ellers er du på utsiden», fortsetter Patridge.

REALITy-SNAKKISER: Reality-TV inneholder mange overraskelser, men noen hendelser skiller seg definitivt mer ut enn andre. Her er noen av de merkeligste øyeblikkene. Video: Rød Løper Vis mer

Forhold med eksen

Det var imidlertid særlig en ting Patridge ikke kunne tilgi Conrad for.

Patridge hadde et av og på-forhold med Justin Bobby Brescia (40) gjennom hele serien. Mens kameraene var på virket det som om bestevenninna hatet Brescia, imidlertid skal tonen ha vært en annen utenfor arbeidstid.

Forfatteren skriver nemlig at Brescia skal ha møtt på Conrad i Vegas, på et tidspunkt hvor han og Patridge hadde slått opp, og hooket opp med venninna.

«Da jeg hørte dette, følte jeg meg så forrådt», fortsatte Patridge og la til at ingen av partene har innrømmet affæren overfor henne.

Advarte ikke eksene

I et eksklusivt intervju med US Weekly like før utgivelsen av den nye boka kom den tidligere realitystjernen med en annen avsløring.

Patridge fortalte at hun ikke ga noen av sine tidligere flammer beskjed om at hun utleverte deres kjærlighetsliv i boken.

- Boken er ikke en avslørende sjokkbok. Den er ikke negativ til noen eller avslører noens hemmeligheter eller noe. Det er ikke sånn jeg er, og det er ikke det jeg gjør. Den handler bare om meg og mitt perspektiv, og hva jeg gikk gjennom med hver av disse menneskene. Så når de leser den, tror jeg ikke noen av dem kommer til å bli opprørt.

«LOVE ISLAND UK»: Den tidligere reality-profilen Shaughna Fhillips raser mot produksjonen etter en ubehagelig opplevelse. Video: Rød Løper/TV 2 PLAY. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Førstegangsforfatteren beskriver blant annet sine flørter med Leonardo DiCaprio (47) og Kevin Connolly (48) – så vel som hennes forhold med Chris Pine (41).

- Vi likte hverandre veldig godt. Vi snakket og holdt kontakten litt etter at vi gjorde det slutt. Jeg har ikke annet enn gode minner om Chris. Han var virkelig en av de mest normale menneskene jeg noen gang har møtt i L.A, sa hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - Savner ikke en dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer