- Hun var veldig høylytt og virket full

Christina Aguilera skal ha ødelagt Hillary Clintons store dag med sin pinlige oppførsel.

Dette bildet hvor Hillary Clinton tydelig kikker på kløften til Christina Aguilera fikk mye oppmerksomhet i 2012. Foto: NTB Scanpix
Dette bildet hvor Hillary Clinton tydelig kikker på kløften til Christina Aguilera fikk mye oppmerksomhet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Hillary Clinton (68) annonserte at hun stiller som presidentkandidat for Demokratene har hun vært i full sving med den politiske kampanjen. 

Onsdag åpnet Christina Aguilera (34) og forloveden Matthew Rutler dørene til sitt Beverly Hills hjem for å vise sin støtte og samle inn penger til Hillarys kampanje.

Det var et stjernspekket publikum som var invitert til eventet, og i tillegg til hovedpersonen selv, Hillary, var også Katie Holmes, Christina Milian og «Muse»-vokalisten Matt Bellamy blant de 400 gjestene - som betalte mellom 5000 til 90.000 kr for å være der, ifølge TMZ.

Kvelden skal ha startet fint, og verten Aguilera fremførte blant annet låtene «Beautiful» og «Say Something».

- Eventet i seg selv var helt fantastisk fordi de fikk inn nesten ni millioner kroner til Clintons kampanje, forteller en kilde til RadarOnline.com.

- Alt var så å si feilfritt. Innredningen var nydelig. Blomstene var vakre og maten var helt utrolig.

Saken fortsetter under bildet.

ÅPNET DØRENE: Christina Aguilera og Matt Rutler inviterte over 400 mennesker for å vise sin støtte til Hillary Clinton, men popstjernen skal ha endt opp med å stjele mye av oppmerksomheten selv. Foto: Stella Pictures
ÅPNET DØRENE: Christina Aguilera og Matt Rutler inviterte over 400 mennesker for å vise sin støtte til Hillary Clinton, men popstjernen skal ha endt opp med å stjele mye av oppmerksomheten selv. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men etterhvert skal popstjernen ha vist seg fra en mye dårligere side, og rakket ned på all organiseringen rundt eventet i huset sitt.

- Christina måtte finne feil ved alt, inkludert musikken, maten, blomstene og servitørene.

- Det var virkelig skuffende for alle var der for å støtte Hillary, og i stedet klarte hun å få kvelden til å handle om henne. Hun var veldig, veldig høylytt og virket full, forteller kilden, ifølge nettstedet.

Dette er ikke første gangen sangeren og politikerens veier har krysset.

Da Aguilera ble hedret for sitt arbeid i UN World Food Programme i 2012, poserte duoen sammen på et bilde hvor Clinton tydelig stirrer ned i Christinas kløft.

- Hun er en slik styrke i et rom, og har enorm karisma. Jeg kunne ikke ta øynene bort fra henne heller, så det var gjensidig, uttalte Hilton den gang.

Christina har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

UNDERHOLDT: I 1999 stor Aguilera på scenen sammen med det tidligere presidentparet Bill og Hillary Clinton under en julekonsert i Washington. Foto: NTB Scanpix
UNDERHOLDT: I 1999 stor Aguilera på scenen sammen med det tidligere presidentparet Bill og Hillary Clinton under en julekonsert i Washington. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Se Christina Aguilera som Britney Spears

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer