Victoria Silvstedt og Melania Trump:

- Hun var utrolig slank og blek

Åpner seg om vennskapet, tenåra og hvordan de mistet kontakten.

DELER SAMME FORTID: Melania Trump bodde sammen med Svenske Victoria Silvstedt (t.v.) i Paris på midten av 1990-tallet. Foto: NTB scanpix
DELER SAMME FORTID: Melania Trump bodde sammen med Svenske Victoria Silvstedt (t.v.) i Paris på midten av 1990-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

De siste åra har USAs førstedame, Melania Trump (48) blitt flittig omtalt i media sammen med sin ektemann Donald Trump (72). Det mye omtalte ekteparet har høstet mye kritikk for sine roller som president og førstedame, og må til stadighet stå i stormen.

I dag er 48-åringen gift med verdens mektigste mann, men på 1990-tallet jobbet Melania Trump derimot som modell i Europa, under navnet Melania Knauss.

I en bransje hvor konkurransen er knallhard møtte Melania den svenske Playboy-modellen Victoria Silvstedt (43), som hun senere utviklet et sterkt vennskap til.

Silvstedt flyttet til Paris mens hun var i startfasen av modellkarrieren. I samme leilighet bodde Melania Trump, som også satset på en modellkarriere.

Saken fortsetter under bildet.

PLAYBOYMODELL: Victoria Silvstedt husker godt tida da hun bodde med USAs førstedame. Foto: NTB Scanpix
PLAYBOYMODELL: Victoria Silvstedt husker godt tida da hun bodde med USAs førstedame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ble en prinsesse

Det er over 20 år siden Victoria Silvstedt flyttet fra Sverige til motehovedstaden. Hun husker førsteinntrykket av den unge jenta, som i dag er USAs førstedame.

- Hun snakket med sterk øst-statlig aksent. Hun var utrolig slank og litt blek. Hun var også en fighter, veldig målrettet, seriøs, profesjonell og overbevist om at hun ville klare det hun ville. Navnet hennes var Melania Knauss. Hun har giftet seg, og heter nå Trump til etternavn, og er USAs førstedame. Ingen av oss har gitt opp og flyttet hjem, sier Victoria Silvstedt i programmet «Sommer in P1».

- Hun sa «en dag skal jeg bli mer berømt enn Sophia Loren.» Det var hennes store idol. Og se på henne nå. Stå-på-jente, sier den svenske modellen, ifølge Expressen.

I disse dager er førstedamen på Europa-turné med sin ektemann, president Donald Trump.

- Melania som var en enkel jente ble en ekte prinsesse med luksushus og privatjet, sier hun ifølge nettavisen. Selv er hun investor og mangemillionær.

Saken fortsetter nedenfor.

AVVIST: Donald Trump prøvde forgjeves å ta hånda til kona Melania Trump tirsdag. Video: CNN Vis mer

Mistet kontakten

Vennskapet til presidentfruen er ikke det samme som det en gang var. I sommerprogrammet avslørte supermodellen årsaken til at hun ikke lenger snakker med henne.

- Jeg mistet kontakten med Melania da jeg begynte å reise og jobbe rundt i verden.

Mens Silvstedt bodde med Melania Knauss, traff hun en gutt, det utviklet seg til et forhold, og de flyttet sammen. Knauss og Silvstedt hadde da problemer med å opprettholde det samme vennskapsforholdet som tida de bodde sammen.

Expressen skriver at kjærlighetsforhold ikke var det eneste som sto i veien for vennskapet. Modellens suksess drev dem fra hverandre. Men Silvstedt konstaterer at de begge klarte å få det vellykkede livet de drømte om sammen.

Saken fortsetter under bildet.

EUROPATUR: Melania og Donald Trump er for tida på gjennomreise i Europa. Foto: NTB Scanpix
EUROPATUR: Melania og Donald Trump er for tida på gjennomreise i Europa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På midten av 90-tallet forlot Victoria Silvstedt Paris. Hun ble Playboy-modell, bodde på Playboy Mansion, mottok en Porsche og tjente store summer av penger som glamourmodell.

Melania Knauss flyttet også til USA i 1996, og oppnådde suksess som en modell. To år etter hennes ankomst i Manhattan møtte hun Donald Trump for første gang.

De forlovet seg i 2004 og giftet seg i 2005. Sammen har de sønnen Barron William (12).

- Spiste iskrem og løp trapper

I et intervju med WWD i 2016, snakket Silvstedt også om modellfortida si med Melania Trump.

Der fortalte hun at de dro rundt på flere modellcastinger hver eneste dag mens de bodde sammen i Paris.

- Vi tilbrakte bokstavelig talt dagen på t-banen under jorda. Dette var før mobiltelefonenes tid. Vi var i et fremmed land uten å kunne språket, sa Silvstedt den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

ELSKET OG KRITISERT: I snart ett år har Melania Trump vært førstedame. På denne tiden har hun rukket å bli mer populær enn ektemannen ifølge en Gallup-undersøkelse. Likevel har Melania, i likhet med Donald Trump, fått kritikk. Video: CNN Vis mer

Videre la hun til hvordan det var å bo sammen med Melania, som opprinnelig kommer fra Slovenia.

- Det er ikke lett å flytte inn med en fremmed, når man kommer fra to forskjellige land. Vi kom virkelig veldig godt overens. Hun gikk aldri ut eller ville feste. Hun var veldig målbevisst og tok jobben sin veldig seriøst.

Silvstedt har også uttrykt sin støtte til Trump-paret, da hun ble intervjuet av Peoplepå en veldedighetsgalla i New York i mai 2016.

Mens Donald Trump drev valgkamp for å bli USAs neste president, uttalte svensken at hun håpet den tidligere romvenninnen kom til å flytte inn i Det hvite hus.

- Jeg husker at vi pleide å løpe opp og ned trappene, fordi vi hadde spist for mye iskrem. Vi flyttet to ganger, men leiligheten vår i Marais var i en av disse gamle bygningene uten heis. Så vi løp opp og ned for å forbrenne alle de kaloriene, mintes Silvstedt i People-intervjuet.

I dag har ikke Silvstedt og Trump regelmessig kontakt, men hilser når de møter hverandre.

LES OGSÅ: - Fryder seg over eksens kjærlighetsproblemer