Mariah Carey:

- Hun var utro mot milliardær-forloveden

Sangstjernen er fly forbannet og krever erstatning fra en sparket assistent.

FIKK NOK: James Packer skal ha følt at det var noe i gjære mellom Mariah og hennes danser Bryan Tanaka. Han skal ha forsøkt å hindre unggutten i å bli med henne på turné - til ingen nytte. Til slutt avlyste han bryllupet med Mariah. Foto: NTB Scanpix.
FIKK NOK: James Packer skal ha følt at det var noe i gjære mellom Mariah og hennes danser Bryan Tanaka. Han skal ha forsøkt å hindre unggutten i å bli med henne på turné - til ingen nytte. Til slutt avlyste han bryllupet med Mariah. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Superstjernen Mariah Carey (49) er kjent for sin store stemme og for sine divatakter. Men nå risikerer hun også å bli kjent for å ha vært utro mot den tidligere milliardær-forloveden sin.

Nylig dukket det nemlig opp en avslørende video, skriver britiske Daily Mail. Videoen viser at Mariah gir en heftig «lap dance» til sin nåværende kjæreste Bryan Tanaka (36).

Det pikante er at videoen skal være tatt opp over et halvt år før sangfuglen og James Packer (51) brøt forlovelsen sin.

Mariah Carey og Bryan Tanaka påstår på sin side at de ikke innledet et forhold før etter bruddet.

Enorm forlovelsesring

Mariah planla århundrets drømmebryllup med Packer etter at han fridde i januar 2016. Paret hadde bare vært sammen i et år, men til alters skulle de.

EKSTREMT DYR: James Packer forærte Mariah denne forlovelsesringen til 85 millioner kroner. Hun solgte den videre for 17 millioner. Foto: NTB Scanpix.
EKSTREMT DYR: James Packer forærte Mariah denne forlovelsesringen til 85 millioner kroner. Hun solgte den videre for 17 millioner. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

James ga Mariah en diger ring til en verdi av 85 millioner kroner, og hun bar den med stolthet mens hun startet bryllupsforberedelsene.

Men allerede i oktober samme år ble forlovelsen brått brutt. Og bemerkelsesverdig kort tid etterpå ble Mariah sammen med Bryan Tanaka.

Mariah Carey kjører gummibåt på romantisk ferie. Video licensed from Splash News Vis mer

Videoen som Daily Mail har fått fatt i, viser at Mariah og Bryan tilsynelatende var mer enn bare sanger og danser under superstjernens turné våren 2016.

– De flørtet vilt, og det var åpenbart noe på gang. James hadde fått sjokk hvis han hadde sett hvordan de oppførte seg, forteller en kilde i stjernens nærmeste krets til Daily Mail.

Nakenbilder

Mariah skal også ha tatt nakenbilder av seg selv mens hun var på ferie med James, og sendt dem til sin unge danser.

Sangstjernens talspersoner har kommentert opplysningene med følgende ord: «Mariah aldri har stått i med flere på én gang».

Videolekkasjen kommer trolig fra en tidligere assistent av Mariah, som gikk under navnet Lianna Azarian.

En fly forbannet popstjerne har i etterkant dratt henne for retten, og beskylder Azarian for å ha misbrukt kredittkortene hennes og presset Mariah for penger. Lianna Azarian skal ha tjent over 2,5 millioner kroner i året for å jobbe tett på Mariah og barna hennes, tvillingene Moroccan og Monroe (8), melder Heavy.

Men mens hun gjorde jobben sin, skal hun samtidig ha sørget for å snike til seg både personlige papirer - deriblant stjernens pasientjournal - og kompromitterende videoopptak.

ÆRE: Denne uka ble Sangstjerne Mariah Carey(47) hånd- og fotavtrykk foreviget i sement på TCL Chinese Theatre i Los Angeles. Video: AP / NTB Scanpix Vis mer

Løsepenger

Page Six skriver at Azarian gjorde dette for å ha en «forsikringspolise» hvis hun noen gang skulle miste jobben sin. Og da hun fikk sparken i november 2017, prøvde hun først å få Mariah til å betale løsepenger for materialet.

Men superstjernen nektet, og dermed gikk Azarian til pressen med materialet.

Nå forlanger Mariah over 25 millioner kroner i erstatning fordi assistenten har svertet hennes rykte, melder TMZ.

Solgte ringen

Men Mariah trenger ikke pengene. Som en av verdens absolutt mestselgende artister har hun nok å leve av.

Hun fikk dessuten over 400 millioner kroner for tort og svie av James Packer etter bruddet, i tillegg til at hun fikk beholde den ekstremt dyre forlovelsesringen. Den solgte hun senere til en gullsmed for 17 millioner kroner – 68 millioner mindre enn James betalte.

LES OGSÅ: Delte det siste bildet av sønnen (20)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer