- Hun var utro med mangemilliardær

Skuespilleren skal ha hatt en affære med hotell-kongen Jeff Soffer.

GODT GIFT: Gwyneth og Chris Martin har vært gift i over ti år og har to barn sammen. I sommer flyttet paret til Los Angeles. Foto: All Over Press
GODT GIFT: Gwyneth og Chris Martin har vært gift i over ti år og har to barn sammen. I sommer flyttet paret til Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sjefsredaktør Graydon Carter i Vanity Fair har satt seg på bakbena, og nekter å ikke publisere en sak i magasinet som omhandler skuespiller Gwyneth Paltrows (41) påståtte affære med mangemilliardæren Jeffrey Soffer (43).

Utroskapen skal ha funnet sted i 2008, i forbindelse med reåpningen av Soffers luksushotell Fontainebleau Hotel i Miami.

- Han fløy henne inn til åpningsfesten, og hun bodde hos ham under oppholdet, har en kilde fortalt til Page Six.

Paltrow er gift med Coldplay-vokalist Chris Martin (36), som hun har barna Apple (9) og Moses (7) med, og da utroskapsryktene begynte å svirre allerede i 2008 gikk han ut og avfeide at de to skulle skilles:

- Jeg prøver å komme på sist gang jeg fikk dårlige nyheter. Det har ikke vært noe på lang tid, Jeg skal visst skille meg, men det skjer ikke, så det teller ikke som dårlige nyheter, fortalte han den gang.

USKYLDIG: Vanity Fair hevder at Gwyneth Paltrow faktisk skal ha hatt et forhold med mangemilliardæren Jeff Soffer. Her fra en tilsteldning i Los Angeles i september. Foto: Stella Pictures
USKYLDIG: Vanity Fair hevder at Gwyneth Paltrow faktisk skal ha hatt et forhold med mangemilliardæren Jeff Soffer. Her fra en tilsteldning i Los Angeles i september. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge UsMagazine skal både Paltrow og Martin være venner av Soffer.

Skuespilleren har nå bønnfalt sine mektige kjendisvenner om å boikotte Vanity Fair, som følge av at de skal trykke historien om henne og Soffer, skriver nettstedet.

I forrige måned fortalte Paltrow åpenhjertig til nettstedet Refinery 29 at hun ville ha tilgitt utroskap:

- Ingen forhold er like, og hvert enkelt par tar utfordringer forskjellig. Jeg liker å tro at jeg ville blitt tilgitt, og ville tilgitt, men jeg kan ikke gi et helt oppriktig svar på det ettersom jeg ikke har erfaring med det.

I ettertid har Jeff Soffer funnet lykken med supermodell Elle Macpherson (49), som han giftet seg med i fjor sommer.

LES OGSÅ: Jamie Foxx benekter flørt med Katie Holmes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer