- Hun var «ute av kontroll» før hun døde

Whitney Houston skal ha hylt og dyttet til en annen sanger i ansiktet og skreket

DYTTET OG SKJELTE: Houston skal ha kalt Francis for en bitch, og anklaget henne for å prøve å stjele av og på-kjæresten hennes. Foto: STELLA PICTURES
DYTTET OG SKJELTE: Houston skal ha kalt Francis for en bitch, og anklaget henne for å prøve å stjele av og på-kjæresten hennes. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houston skal angivelig ha vært fullstendig ute av kontroll og langet ut mot «X Factor»-finalist Stacy Francis (42), kun få dager før hun døde. Det skriver Daily Mirror.

Sangstjernen, som natt til søndag norsk tid ble funnet død i badekaret på Beverly Hilton Hotel, skal ha skreket til Francis, ifølge «X Factor»-sangeren.

Grunnen var at Houston hevdet Francis forsøkte å stjele «av og på»-kjæresten hennes, Ray J.

- Hun skrek til meg og kalte meg en bitch. Hun ble helt gal. Jeg snudde meg for å se på henne, og hun dyttet meg i ansiktet og snudde ansiktet mitt vekk. Jeg tok tak i henne og sa at hun ikke skulle gjøre dette, og at hun er idolet mitt. En legende, sier Francis til avisen.

Både Whitney og Stacy hadde opptrådt på klubben samme kveld.

- Det var mye alkohol der. Hun shottet før hun gikk på scenen, og gjorde det igjen etter at hun gikk av. Ray hadde kommet bort til meg da jeg ankom. Han ga meg en klem og gratulerte med med «X Factor». Men jeg tror ikke Whitney forsto det. Jeg var der med en date.

Humøret til Houston skal ha forandret seg over svært kort tid.

- Hun løp bort og ropte: «Hvorfor er du her? Hvem er denne bitchen?» Det var kjemperart fordi vi hadde snakket sammen i flere timer, sier Francis.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney Houston hadde hemmelig sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer