Moren om Gwyneth Paltrow:

- Hun var uskikkelig som ung

Hollywood-stjernens mor åpner seg om datteren.

MOR OG DATTER: Gwyneth Paltrow fulgte i moren Blythe Danners fotspor og ble skuespiller. Foto: NTB Scanpix.
MOR OG DATTER: Gwyneth Paltrow fulgte i moren Blythe Danners fotspor og ble skuespiller. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Det har blitt skrevet en rekke saker om kjærlighetslivet til Gwyneth Paltrow (46) gjennom årenes løp. Og det er kanskje ikke så rart siden hun har vært i høyprofilerte forhold med Hollywood-stjerner som Brad Pitt (55), Ben Affleck (46) og Chris Martin (42).

Noe som derimot ikke er så kjent er hvordan Paltrow var i sine yngre år.

Gwyneth ble tidlig kjent med Hollywoods glitter og glamour ettersom begge foreldrene var store navn i underholdningsbransjen. Mens moren hennes, skuespilleren Blythe Danner (76), har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på lerretet, var faren hennes Bruce Paltrow en kjent regissør og produsent i filmbyen.

Nå avslører Blythe Danner at datteren ikke var så lett å håndtere i ungdomstiden.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEDUO: I 2003 spilte Gwyneth og Blythe mor og datter i dramaet «Sylvia». Foto: NTB Scanpix
STJERNEDUO: I 2003 spilte Gwyneth og Blythe mor og datter i dramaet «Sylvia». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun var uskikkelig som ung. Mine regler var gammeldagse og fungerte ikke alltid, fortalte hun nylig til Us Weekly.

«Ekstraordinær datter»

Videre takket Blythe sin avdøde ektemann for at hun i det hele tatt klarte å takle de tøffe årene med datteren.

- Faren hennes var en fantastisk stabilisator. Han var det ekte hjertet i familien. Takk Gud for at han var der, skrøt hun.

I dag er Danner, som blant annet er kjent fra «Meet the Parents» og «Will & Grace», svært stolt av sin talentfulle datter.

- Jeg kan ikke fatte at hun er barnet mitt! Hun må ha blitt byttet om med et annet etter fødselen. Hun er bare helt ekstraordinær, og det er kanskje ikke så rart heller for i oppveksten var hun alltid fryktløs, og den første til å prøve ut nye og annerledes ting, delte hun med nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Som datter av to Hollywood-stjerner fikk Gwyneth Paltrow mer eller mindre filmbransjen inn med morsmelken.

46-åringen har en imponerende karriere bak seg, og har høstet strålende kritikk for sine prestasjoner i filmer som «Seven», «The Talented Mr. Ripley» og «Proof».

For sin rolle i «Shakespeare in Love» vant hun både en Oscar, to Golden Globe og en SAG Award.

Takknemlig for kritikken

Tobarnsmoren har tidligere avslørt at all suksessen på et tidspunkt holdt på å gå henne til hodet. Dette satte imidlertid hennes far, som døde av kreft i 2002, en stopper for.

- Jeg husker da jeg var rundt 27 år og på høyden av filmkarrieren min. Det var på den tiden jeg vant en Oscar for «Shakespeare in Love», og jeg hadde selv veldig troen på all hypen rundt meg. Det var vanskelig å ikke ha det.

- Jeg satt sammen med pappa og følte at livet og alt som skjedde rundt meg var fantastisk, og så sier han til meg: «Vet du hva? Du begynner å bli litt rar... Du er litt drittsekk», fortalte Gwyneth Harper's Bazaar i 2016, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Gwyneth ble fullstendig tatt på sengen av farens utbrudd.

- Jeg bare: «Hva er det du sier?» Jeg ble helt knust, fortsatte hun.

Men i etterkant av episoden, som skjedde for 20 år siden, tok hun farens krasse utsagn til seg, og prøvde å forandre på ting.

- Det viste seg å være det beste som noen gang hadde skjedd meg. Det er en forskjell på å bli kritisert av en som elsker deg høyere enn noe annet i verden, enn av en bitter fremmed person på internett.

- Pappas kritikk fikk meg til å innse at jeg var på vei i feil retning. Jeg er så takknemlig for at han ga beskjed til meg, forklarte hun, ifølge nettstedet.

Klar tale fra datteren

Selv har Oscar-vinneren datteren Apple (14) og sønnen Moses (12) fra det ti år lange ekteskapet med «Coldplay»-vokalisten Chris Martin.

Tidligere denne uken opplevde hun å bli kritisert av datteren etter å ha postet dette bildet av dem sammen på Instagram:

View this post on Instagram

🍎⛷❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

- Mamma, vi har diskutert dette. Du får ikke lov til å poste noe uten mitt samtykke, skrev 14-åringen i kommentarfeltet.

Mor bestemte seg for å kontre med argumentasjon om at ansiktet til datteren så vidt synes, og mens bildet fremdeles ligger ute på Paltrows Instagram-profil, så har Apple nå fjernet kommentaren sin.

I september giftet Gwyenth seg med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (48), og Blythe Danner kunne ikke vært gladere på deres vegne.

- Jeg synes de er veldig like som mennesker. De har samme verdenssyn og de virker veldig lykkelige og fornøyde, fortalte hun til Us Weekly.

Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg forelsker meg i en sjel, ikke et kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer