RASENDE: Jennifer Lopez skal ha blitt rasende da gjestene kom sent til bursdagsfeiringen hennes lørdag.  Foto: All Over Press
RASENDE: Jennifer Lopez skal ha blitt rasende da gjestene kom sent til bursdagsfeiringen hennes lørdag. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun var tydelig irritert og flau

Jennifer Lopez ble rasende da gjestene kom for sent til bursdagen hennes....

Publisert
SEHER.NO: Fredag fylte film- og popdiva Jennifer Lopez 40 år, og lørdag inviterte dermed ektemann Marc Anthony alt som kunne krype og gå av celebriteter til storslått feiring på the Edison Ballroom i New York.

Blant de inviterte var da Tom Cruise og kona Katie Holmes, Alicia Keys og kjæresten Swiss Beatz, Ricky Martin, Liza Minnelli og Leah Remini.

Feiringen gikk imidlertid ikke helt som planlagt for J-Lo, som endte opp med å få et lite raserianfall.

Årsaken var at flere av kjendisgjestene ankom svært sent til festen, noe som ikke falt i god jord hos 40-åringen, skriver Perez Hilton.

- Jennifers fest var en svært intim greie, og det var mange tomme seter da middagen startet. Jennifer ble skikkelig irritert og var rett og slett rasende over at folk var sene. Hun klagde høylytt til Marc. Hun var tydelig irritert og flau, forteller en kilde.

Filmdivaen skal imidlertid ha roet seg ned etterhvert som gjestene ankom, og resten av festen skal hun ha vært i strålende humør.

- Etterhvert så det ut til at hun hadde det kjempebra, og drakk champagne og festet til klokken fire om morgenen. Det var definitivt en god måte å starte 40-årene på, sier kilden videre.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ønsker seg mage til bursdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer