EKSKLUSIV KLUBB: På begynnelsen av 90-tallet ble Ryan Gosling og Britney Spears (foran) medlemmer av «The Mickey Mouse Club», som siden skulle være starten på deres mangeårige kjendiskarrierer. Øverst til høyre er Justin Timberlake og Christina Ag Foto: Stella Pictures
EKSKLUSIV KLUBB: På begynnelsen av 90-tallet ble Ryan Gosling og Britney Spears (foran) medlemmer av «The Mickey Mouse Club», som siden skulle være starten på deres mangeårige kjendiskarrierer. Øverst til høyre er Justin Timberlake og Christina Ag Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun var «the girl next door» for meg

Ryan Gosling skryter av Britney.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Ryan Gosling (32) er på alles lepper om dagen, og regnes for å være en av de hotteste stjernene i Hollywood.
 
Han startet karrieren da han bare var 13 år, som medlem av den eksklusive klubben «The Mickey Mouse Club».

Der knyttet han nære vennskap med de jevnaldrende tenåringene Britney Spears (31), Justin Timberlake (32) og Christina Aguilera (32), som siden skulle bli like verdensberømte som ham selv.

Ifølge nettstedet NowDaily avslører «Drive»-stjernen at han og Britney hadde en liten flørt på sine yngre dager.

- Hun bodde like ved meg, og vi pleide å spille basketball og leke «flasketuten-peker-på». Hun var «the girl next door» for meg.

Men til tross for deres en gang så varme vennskap, forteller kjekkasen videre at de to ikke har kontakt i dag:

- Det hender jo at vi er på samme arrangementer, men jeg tipper at det vil bli som å møte igjen en gammel klassekamerat fra barneskolen.

Under tiden i «The Mickey Mouse Club» falt nemlig «Oops!... I Did It Again»-stjernen for unge Timberlake. De datet i lang tid, og ble på slutten av 90-tallet kjærester - og dermed det hotteste tenåringsparet i kjendisverden.

De to gikk i 2002 hvert til sitt.

Gosling på sin side var fra 2004 til 2007 kjæreste med skuespiller Rachel McAdams (34), før han i 2011 ble sammen med en annen skuespillerinne - nemlig Eva Mendes (39) - som han er mer forelsket i enn noen gang.

LES OGSÅ: Beyoncé følte seg tjukk under graviditeten