Jessica Biel og Justin Timberlake:

- Hun var sint og flau over skandalen

Kona skal ha oppfordret til det mye omtalte Instagram-innlegget.

I HARDT VÆR: Justin Timberlake har vært gjenstand for mye oppmerksomhet etter at han ble observert med kollegaen Alisha Wainwright i slutten av november. Nå viser det seg at kona skal ha vært en pådriver for å stanse rykteflommen. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Justin Timberlake har vært gjenstand for mye oppmerksomhet etter at han ble observert med kollegaen Alisha Wainwright i slutten av november. Nå viser det seg at kona skal ha vært en pådriver for å stanse rykteflommen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For et par uker siden skapte skuespillerstjernen Justin Timberlake (38) store overskrifter da det begynte å sirkulere bilder av ham og «Palmer»-kollegaen Alisha Wainwright (30) ute på en bar i New Orleans.

Bildene ble tatt da de to var ute og festet med flere andre kolleger på utestedet The Absinthe House, ifølge Us Weekly. Her ble de fanget på film - tilsynelatende uten å være klar over det selv.

Bildene viste Justin Timberlake og Alisha Wainwright holde hender, og fanget også opp et øyeblikk der sistnevnte legger hånden sin på kneet til Timberlake - samtidig som han holdt henne rundt armen. Timberlake har de 13 siste årene vært sammen med Jessica Biel (37) - så mange ble nok rystet da paparazzibildene begynte å sirkulere i den internasjonale kjendispressen.

STABILT PAR: Biel og Timberlake har vært sammen i en årrekke. Kona skal ha vært langt fra fornøyd etter at ektemannen ble observert med kollegaen Wainwright på fest. Foto: NTB Scanpix
STABILT PAR: Biel og Timberlake har vært sammen i en årrekke. Kona skal ha vært langt fra fornøyd etter at ektemannen ble observert med kollegaen Wainwright på fest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryktene om en utroskapsskandale begynte å florere - og uken etter så Justin Timberlake seg nødt til å gå ut og avkrefte ryktene i et innlegg på Instagram.

Nå viser det seg at kona Jessica Biel skal ha vært en sterk pådriver for at ektemannen skulle publisere det mye omtalte Instagram-innlegget for å stoppe rykteflommen. Ifølge Us Magazine skal hun ha blitt svært sint og flau over bildene av ektemannen og Wainwright.

- Fullstendig upassende

- Jessica var veldig opprørt og flau over Justins oppførsel, og syntes det var fullstendig upassende, sier en kilde til magasinet.

Ifølge magasinets kilder skal det også ha vært Biel som oppfordret den ellers så private Justin Timberlake til å dele en uttalelse om utroskapsanklagene på Instagram i starten av desember.

- Jessica oppfordret Justin til å uttale seg på Instagram fordi hun følte seg flau over handlingene hans og ønsket at han skulle ta ansvar, og også føle seg flau, sier kilden videre.

Opplysningene kommer en knapp uke etter at Timberlake beklaget opptrinnet i et Instagram-innlegg - for å stanse ryktene. I innlegget skrev han at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han denne gangen var nødt til å ta det opp av hensyn til familien.

KOLLEGAER: Det var Alisha Wainwright Justin Timberlake holdt hånden til. De to spiller sammen i den kommende filmen «Palmer». Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Det var Alisha Wainwright Justin Timberlake holdt hånden til. De to spiller sammen i den kommende filmen «Palmer». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- For noen uker siden utviste jeg dårlig dømmekraften, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre, skrev Timberlake.

Timberlake og Biel har den fire år gamle sønnen Silas sammen, og i innlegget skrev Timberlake at dette ikke er et eksempel han vil sette for sønnen sin.

- Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for å ha måtte gå gjennom en så pinlig situasjon, og jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan være. Jeg var ikke det her. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med Palmer. Ser frem til å fortsette å lage denne filmen og er spent på at folk skal se den, avsluttet Timberlake innlegget med.

- Vil ikke ødelegge familien

Nå har det gått litt over to uker siden bildene av Wainwright og Timberlake begynte å sirkulere - men skandalen skal altså fortsatt prege kona Jessica. Ifølge People har Biel ingen intensjon om å ødelegge familien på grunn av ektemannens oppførsel.

Ifølge magasinet går forholdet deres fremover etter det som har skjedd.

- Justin drakk for mye den gangen, men Jessica tror ikke at han var utro mot henne, sier en kilde tett på paret til People, og fortsetter:

FAMILIE PÅ TRE: Justin Timberlake og Jessica Biel har sønnen Silas sammen. Her er den lille familien i New York i 2017. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE PÅ TRE: Justin Timberlake og Jessica Biel har sønnen Silas sammen. Her er den lille familien i New York i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det som er viktigst for henne i livet, er familien og å være den beste moren for sønnen Silas. Hun vil aldri ødelegge familien på grunn av noe som dette.

Det er likevel ingen tvil om at bildene har opprørt Biel. Paparazzibildene av ektemannen og Wainwright sendte sjokkbølger gjennom Hollywood.

På bildene som ble tatt på et utested i New Orleans, så duoen ut til å prate, smile og le sammen i et hjørne ute på balkongen, og på en video publisert av The Sun kunne det også se ut som at Justin tok kollegaen sin på hoften.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

I videoen kom det deretter bort en annen kvinne til Justin og Alisha, som endte opp med å hjelpe stjernen - som så beruset ut - opp fra sitteplassen sin og dro ham inn fra balkongen. Videoen sluttet før man fikk se om Alisha eventuelt fulgte etter.

Justin Timberlake og Jessica Biel giftet seg i Italia i 2012, og i april 2015 ble de foreldre til sitt første barn, sønnen Silas (4).

LES OGSÅ: Bryter tausheten om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer