- Hun var så varm og god

Vebjørn og Annabelle om det første møtet - som var bryllupet deres.

SEOGHØR.NO: I TVNorge-serien «Gift ved første blikk» ble tre par satt sammen av eksperter. De skulle gifte seg med en person de aldri før hadde møtt.

DET FØRSTE MØTET: Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer møttes for aller første gang i sitt eget bryllup. Og til slutt ble det fullklaff! Foto: TVNorge
DET FØRSTE MØTET: Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer møttes for aller første gang i sitt eget bryllup. Og til slutt ble det fullklaff! Foto: TVNorge Vis mer

Det eneste paret det klaffet for var Annabelle Bauer (28) og Vebjørn Tveiterås (28). Se og Hør ble med paret hjem for å ta en førjulsprat.

- Det er ikke favorittsetningen man sier til foreldrene. At man skal gifte seg med en man ikke kjenner. Så de var jo litt skeptiske, sier Annabelle til Seoghør.no om da hun skulle gi beskjeden til familien.

Deretter var det mye venting, før de to endelig fikk møte hverandre. Vebjørn kommer aldri til å glemme øyeblikket han først så henne.

- Hun var så varm og god, sier han.


Og Annabelle husker godt Vebjørns humør, som mange har lagt merke til i den populære serien.

- Han var så blid. Det var mye følelser men også mye venting, som man ikke så på TV. Så det var veldig deilig å endelig møte ham, sier hun.

Selv husker hun bryllupet som en slags tåke. Bryllupet var herlig, men på grunn av situasjonen, alt som skjedde og alle kameraene, var hun fjern.

- Bryllupet var veldig fint, men jeg var utafor og fjern hele dagen. Det skjedde så utrolig mye.

Bli med hjem til Vebjørn og Annabelle og se hele intervjuet i videoen i toppen av saken!

LES OGSÅ: - Det tok tre måneder før jeg ble forelsket