Caroline Flack:

- Hun var så trist

Nye detaljer rundt programlederens siste dager.

TRIST: Caroline Flack, som vanligvis ble sett smilende, skal ha vært svært lei seg de siste dagene før sin død. Det forteller en nær venninne. Her er hun avbildet på vei ut fra Highbury Corner Magistrates Court i London i slutten av desember. Foto: NTB scanpix
TRIST: Caroline Flack, som vanligvis ble sett smilende, skal ha vært svært lei seg de siste dagene før sin død. Det forteller en nær venninne. Her er hun avbildet på vei ut fra Highbury Corner Magistrates Court i London i slutten av desember. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag ble den tidligere «Love Island»-programlederen Caroline Flack funnet død i sitt eget hjem i London, bare 40 år gammel. Familiens advokat bekreftet senere samme dag at tv-profilen hadde tatt sitt eget liv.

Dødsfallet sendte sjokkbølger gjennom særlig britisk presse, fordi det kom etter bred medieomtale etter at hun ble siktet for vold i desember. Det førte også til at hun trakk seg fra jobben som programleder for det populære datingprogrammet.

Flack tok ansvar for det som skjedde da hun ble arrestert og siktet, men hevdet det var en ulykke og at hun ikke var en mishandler. Det meldte Daily Mail.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

Upublisert innlegg

Den siste uken har det kommet frem en rekke nye detaljer om livet til den avdøde tv-stjernen, blant annet etter at foreldrene delte et upublisert Instagram-innlegg som datteren skal ha skrevet før sin bortgang.

«I løpet av 24 timer ble hele min verden og framtid feid bort under føttene mine, og alle veggene jeg hadde brukt så lang tid på å bygge rundt meg, kollapset», skrev hun blant annet i innlegget, ifølge Eastern Daily Press.

HYLLET: Fans har lagt blomster utenfor programlederens hjem øst i London. Foto: NTB scanpix
HYLLET: Fans har lagt blomster utenfor programlederens hjem øst i London. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge avisen skal Flack ha blitt rådet til å ikke dele teksten i sosiale medier, men familien ønsket likevel å gå ut med den.

- Det var så mange usannheter der ute, men dette er sånn hun følte det og familien og jeg ønsker at folket skal få lese hennes egne ord, sa Flacks mor til Eastern Daily Press, og la til at datteren var omringet av mye kjærlighet og venner, men at det hele ble for mye for henne.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

- Hun var så trist

Nå forteller også Carolines nære venninne, tv-personligheten Nicola McLean (38), at de to hadde kontakt kvelden før programlederens død. Ifølge 38-åringen skal Flack ha sendt flere urovekkende meldinger og bilder på Instagram til sine nærmeste venner.

- Caroline hadde en egen Instagram kun for de nærmeste vennene, og hun la ut noe som fikk meg til å se at hun ikke hadde det helt bra, forteller hun til The Sun.

Hun forteller videre at programlederen nylig hadde befunnet seg i Los Angeles, der hun tilsynelatende hadde begynt å føle seg bedre, og virket å være mer positiv. 38-åringen skal derfor ha blitt svært urolig da hun så de urovekkende meldingene, og sendte derfor en melding for å spørre hvordan det gikk med venninnen.

- Hun var kjempetrist og fortalte meg hvor lei seg hun var. Hun var rett og slett trist, forteller hun til The Sun.

Klinisk vurdering

Ifølge Sky News ble en ambulanse tilkalt til Flacks hjem dagen før hun tok livet sitt. En talsperson for ambulansetjenesten sier ifølge Sky News at de ble oppringt rundt klokka 22.30 på valentinsdagen. Talspersonen oppgir at de ikke kan frigi navnet på personen utrykningen gjaldt av hensyn til personvernet.

Etter en klinisk vurdering ble personen ikke fraktet til sykehus, men etterlatt hjemme hos seg selv. Talspersonen for ambulansetjenesten oppgir at de ikke kan kommentere ytterligere, men The Sun har avslørt flere detaljer.

Ifølge tabloidavisen forble Flack i leiligheten sin sammen med en venn. Vennen ble hos programlederen over natten, før han dro for å handle morgenen etter. Kort tid senere ble Flack funnet død.

En rettslig høring om dødsårsaken fant sted onsdag. Sky News skriver at det var tvillingsøsteren som identifiserte Flack.

Ble hyllet

Etter nyheten om Flacks bortgang valgte for øvrig The Sun å fjerne en upassende artikkel som omhandlet Flack.

Tidligere har deler av britisk presse blitt anklaget for rasisme av Premier League-stjerner. I tillegg har deler av pressen også blitt anklaget for utilbørlig oppførsel av den britiske kongefamilien.

«Love Island» går på TV i Storbritannia for øyeblikket - i likhet med den norske versjonen her hjemme. Programmet ble ikke vist over helgen, men returnerte på mandag med en emosjonell hyllest av Flack, ifølge Sky News.

- Vi er helt knust av den tragiske nyheten om at Caroline, et elsket medlem av vår «Love Island»-familie, har gått bort, sa den skotske komikeren Iain Stirling, som har vært programmets «voiceover» i flere år.

- Helt knust

Den påståtte voldshendelsen mellom Caroline Flack og kjæresten vekket mye oppmerksomhet i Storbritannia.

Ifølge Independent er det blitt hevdet at voldshendelsen skjedde som følge av at Flack fant tekstmeldinger fra en annen kvinne på kjæresten Lewis Burtons (27) telefon mens han sov. Dette gjorde at hun mistenkte at han var utro mot henne.

View this post on Instagram

You can leave your hat on ... @mrlewisburton

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Ifølge siktelsen skal hun ha slått ham i hodet med en lampe mens han sov. Lille julaften møtte hun i retten, der hun erklærte seg ikke skyldig i tiltalen. I påvente av rettssaken i mars, ble Flack løslatt mot kausjon med et forbud mot å snakke med kjæresten.

Søndag morgen tok kjæresten derimot bladet fra munnen om Flacks bortgang.

«Hjertet mitt er knust, vi hadde noe spesielt», skrev han innledningsvis til et bilde av seg selv og Flack.

«Jeg har ikke ord, jeg har det så vondt. Jeg savner deg så fælt og jeg vet du følte deg trygg med meg. Du sa alltid at «jeg tenker ikke på noe annet når jeg er med deg». Jeg fikk ikke lov til å være der denne gangen», fortsatte han blant annet.

LES OGSÅ: Slik hedrer han sin avdøde ekskjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer