STOLTE FORELDRE: Fotballfrue Caroline Berg Eriksen og hennes ektemann Lars-Kristian hadde invitert slekt og venner til å være til stede da datteren Nelia ble døpt søndag denne helget. Dette er fra en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures
STOLTE FORELDRE: Fotballfrue Caroline Berg Eriksen og hennes ektemann Lars-Kristian hadde invitert slekt og venner til å være til stede da datteren Nelia ble døpt søndag denne helget. Dette er fra en tidligere anledning. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun var så stille og rolig i kirken

Fotballfrue Caroline Berg Eriksens datter ble døpt.

SEOGHØR.NO: Caroline Berg Eriksen (27) som står bak Fotballfrue, en av Norges mest leste blogger, og hennes ektemann Lars-Kristian Eriksen (30) feiret søndag denne helgen at deres førstefødte ble døpt.

Dåpen ble holdt i Siljan kommune, hvor paret er bosatt, og slekt og venner hadde tatt veien til Telemark for å feire lille Nelia (5 mnd).

- Hun var så stille og rolig i kirken, og det var en nydelig dåp med en veldig flink prest. Nå er vi i lokalene og har selve festen, med to-retter og digert kakebord, forteller den stolte mammaen til Seoghør.no.

Caroline oppdaterte følgerne sine på Instagram med et bilde av seg selv med Nelia på armen, og et nærbilde av den lille jentas håndledd med et armbånd med navnet hennes på.

«Det er Nelias spesielle dag», skrev den for anledningen bunadskledde 27-åringen stolt til sistnevnte bilde.

- For min del har det vært masse forberedelser, men jeg har kost meg i prosessen, for jeg liker jo så godt å planlegge slike begivenheter, sier hun videre til Seoghør.no.

Fotballfrue har de siste dagene fortalt leserne gjennom bloggen sin at hun ser fram mot den tradisjonsrike dagen, og at hun har sikret seg dersom følelsene skulle ta overhånd:

«Vi hadde møte med presten tidligere denne uken, og Nelia er faktisk det eneste dåpsbarnet. Ikke så rart, Siljan er ikke akkurat den største kommunen, men det blir så fint! Jeg ble jo rørt av å prate om det med presten, så jeg har notert meg kleenex i bunadvesken», skrev hun på fredag.

Berg Eriksen har selv stått for pynting av lokalet hvor de 30 gjestene tilbringer dåpsfesten, og forteller at hun er svært fornøyd med resultatet:

- Jeg har jo et tema som er gjennomgående, og resultatet er så fint. Det blir gøy å vise Nelia når hun blir eldre.

Paret giftet seg i Sverige i 2010.

LES OGSÅ: Forandring i Nelias lavkarbo-plan