- Hun var så sliten at hun gråt

Maria Bonnevie knakk sammen under filminnspilling...

BRAST I GRÅT: Under innspillingen av en scene skal Maria ha blitt så sliten at hun brast i gråt.  Foto: SCANPIX
BRAST I GRÅT: Under innspillingen av en scene skal Maria ha blitt så sliten at hun brast i gråt. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Maria Bonnevie (35) har den siste tiden jobbet intenst med innspillingen av dokumentarskaper Margreth Olins nye spillefilm "Engelen".

Bonnevie spiller hovedrollen som Lea, en kvinne som blant annet har opplevd omsorgssvikt i oppveksten og hardt rusmisbruk.

Skuespillerinnen måtte slanke seg flere kilo for rollen, og ifølge regissør Olin har innspillingen vært tøff for alle de involverte, skriver Dagbladet.

Under opptak til en bestemt scene, gikk det til og med så langt at Bonnevie brøt sammen.

- Vi gikk på tagning etter tagning, men vi følte ikke at scenen satt. Maria leverte bra hver gang, men scenen er så viktig at vi måtte få til noe som var overskridende. Til slutt var hun så sliten at hun gikk rundt hushjørnet og gråt, sier Olin til Dagbladet.

Scenen skal ha endt opp perfekt, men regissøren innrømmer at både hun og Maria var "to frynsete kvinnfolk" etter at innspillingen av filmen var over.

- På slutten av innspillingsperioden var vi to frynsete kvinnfolk. Jeg sov ikke om natten og Maria var utsultet og sliten. I tillegg til filmingen hadde hun prøver på teateret. Men det gjorde noe med henne som var bra for rollen. I denne filmen måtte jeg be skuespillerne om mye, sier hun.

"Engelen" har kinopremiere i oktober.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Maria er blendende vakker