- Hun var ruset den dagen hun ble funnet bevisstløs

Bobbi Kristina Brown skal ha vært avhengig av heroin.

KAN LIDE SAMME SKJEBNE: Tilstanden til Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina, er fremdeles kritisk.  Foto: Stella Pictures
KAN LIDE SAMME SKJEBNE: Tilstanden til Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina, er fremdeles kritisk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er snart én måned siden Bobbi Kristina Brown (21) ble funnet bevisstløs i et badekar i sitt eget hjem.

Det har blitt spekulert rundt om 21-åringen hadde dop i blodet da hun ble funnet, og ifølge nettstedet People skal nye opplysninger bekrefte at det stemmer.

- Hun var ruset den dagen hun ble funnet bevisstløs, forteller en kilde som skal være kjent med saken.

21 åringen ble funnet i sitt eget hjem i Georgia den 31. januar, og ble hastet til sykehuset like etter. Siden har hun kjempet for livet i kunstig koma og tilstanden er svært kritisk.

I FORELDRENES FOTSPOR: Whitney Houston, Bobby Brown og Bobbi Kristina skal alle ha slitt med de samme rusproblemene.  Foto: All Over Press
I FORELDRENES FOTSPOR: Whitney Houston, Bobby Brown og Bobbi Kristina skal alle ha slitt med de samme rusproblemene. Foto: All Over Press Vis mer

Heroin-avhengig

Flere kilder skal ha fortalt People at Bobbi Kristina var avhengig av heroin, kokain og i tillegg ha et stort alkoholproblem.

- Hun ble så tynn på grunn av all dopet. Hun hadde ingen til å hjelpe henne, røper kilden.

En annen kilde forteller at den unge stjernedatteren skal ha vært inn og ut av avvenning de siste årene.

- Hun virket ofte høy og slurvete da hun pratet.

Samme skjebne

Bobbi Kristina er datteren til den avdøde, legendariske sangeren Whitney Houston og Bobby Brown (46). Houston ble funnet på samme måte som datteren, bevisstløs og dopet i et badekar i 2012. Livet hennes sto ikke til å redde, og hun ble kun 48 år gammel.

I 2011 åpnet Bobbi Kristina sin far seg om sitt eget dopmisbruk, og innrømmet at han lenge var avhengig av heroin og kokain før han etter mange år skjerpet seg.

LES OGSÅ: Det er forferdelig å se han med andre damer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer