I SORG: Skuespiller og produsent Mindy Kaling mistet moren sin brått da hun ble diagnostisert med uhelbredelig bukspyttkjertelkreft. Her er TV-stjernen avbildet utenfor Trump Soho Hotel i New York i mai.  Foto: FameFlynet
I SORG: Skuespiller og produsent Mindy Kaling mistet moren sin brått da hun ble diagnostisert med uhelbredelig bukspyttkjertelkreft. Her er TV-stjernen avbildet utenfor Trump Soho Hotel i New York i mai. Foto: FameFlynetVis mer

- Hun var mitt livs kjærlighet

Mindy Kaling snakker ut om tapet av den viktigste personen i livet sitt.

SEOGHØR.NO: Skuespiller, skribent og produsent Mindy Kaling (34), blant annet kjent fra den amerikanske versjonen av TV-serien «The Office», kan se lyst på livet om dagen.

Hun nyter suksessen med sin egen komiserie, «The Mindy Project», men sliter fortsatt med tapet av moren sin, som døde av kreft i bukspyttkjertelen i fjor.

- Hun var mitt livs kjærlighet, forteller Kaling til «Girls»-stjernen Lena Dunham i et intervju for Rookie, ifølge People.

- Jeg ville si at moren min er den aller største rollemodellen i livet mitt, men det begrepet er ikke omfattende nok når jeg bruker det om henne, fortsetter hun.

SUKSESS: Mindy Kaling har mottatt en rekke nominasjoner for «The Mindy Project». Her avbildet på Emmy-utdelingen i september. Foto: LFI/Photoshot
SUKSESS: Mindy Kaling har mottatt en rekke nominasjoner for «The Mindy Project». Her avbildet på Emmy-utdelingen i september. Foto: LFI/Photoshot Vis mer

Uhelbredelig syk

«The Mindy Project», der 34-åringen er både hovedrolleinnehaver og serieskaper, fikk grønt lys samme dag som moren døde. Dette sammentreffet gav henne en følelse av åndelig harmoni.

- Det var som en gave fra Gud eller fra moren min. Jeg tror hun gav meg noe slik at jeg ikke skulle bli knust under vekten av sorgen min, fortalte Mindy Kaling til magasinet Parade i september.

Moren til TV-stjernen fikk kreftdiagnosen da sykdommen allerede befant seg i stadium 4.

Da har kreften i bukspyttkjertelen spredd seg til andre deler av kroppen, og det er umulig å bli frisk igjen, ifølge Oslo Universitetssykehus.

LES OGSÅ: - Han beholdt humøret til det siste