NYE SKANDALER: Ifølge TMZ.com eksisterer det en sex-video av Carrie Prejean fra hun var 17 år gammel. Foto: AP
NYE SKANDALER: Ifølge TMZ.com eksisterer det en sex-video av Carrie Prejean fra hun var 17 år gammel. Foto: APVis mer

- Hun var med i sex-video

Problemene tårner seg opp for skandale-missen.

SEHER.NO: Problemene ser ingen ende ut til å ta for skandale-miss Carrie Prejean. Det startet med at hun tidligere i år ble kåret til Miss California, og sendt til gjeve Miss USA. Derfra har det kun gått nedover.

Først innrømmet misseorganisasjonen i California å ha sponset Prejean med en brystoperasjon før finalen. Like etter ble det funnet nakenbilder av missen på nettet.

Under Miss USA sjokkerte Prejean alle med å dele sitt syn på ekteskap mellom homofile, noe hun var sterkt imot.

I ettertid viste det seg at hennes egen mor hadde hatt et forhold til en annen kvinne i sine yngre dager.

Det hele endte med at sjefen for Miss USA, Donald Trump, gikk offentlig ut og sa at Prejean behandlet alle som dritt, og fratok henne missetittelen.

I tiden etter saksøkte Carrie organisasjonen for flere millioner dollar. Men da hun ankom høringen, fikk pipen raskt en annen lyd.

En av organisasjonens advokater la nemlig ifølge TMZ.com en sex-video på bordet, som viste en 17 år gammel Prejean fullstendig naken, der hun gjorde "frekke ting med seg selv".

"Den har aldri sett offentlighetens lys, og vi vet det fordi vi har sett videoen for flere måneder siden. Men vi bestemte oss for å ikke publisere den, fordi den var så grov", skriver nettstedet.

Videoen fikk Prejean umiddelbart til å trekke kravet mot organisasjonen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun behandlet alle som dritt