- Hun var like heit som undertøysmodellene

Taylor Swift viste seg fra sin mest sexy side noensinne under Victoria's Secret-showet i London.

SEXY: Taylor Swift var oppsiktsvekkende sexy på Victoria's Secret-catwalken på Earls Court Exhibition Centre i London tirsdag kveld. Hun poserte og dramatiserte uanstrengt med supermodell Adriana Lima (midten). Foto: Stella Pictures
SEXY: Taylor Swift var oppsiktsvekkende sexy på Victoria's Secret-catwalken på Earls Court Exhibition Centre i London tirsdag kveld. Hun poserte og dramatiserte uanstrengt med supermodell Adriana Lima (midten). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For første gang tok den amerikanske undertøysgiganten Victoria's Secret sitt årlige moteshow over dammen til London, der showet gikk av stabelen tirsdag kveld.

For annet år på rad stod Taylor Swift (24) på scenen mens de smellvakre modellene viste frem de spektakulære undertøyskreasjonene på catwalken.

Den vanligvis mer tekkelige sangstjernen var iført to sexy, undertøysinspirerte antrekk mens hun opptrådte side om side med modellene. Sylslanke Swift var ikke lett å skille fra Victoria's Secret-englene, som hun var nesten like lettkledd som.

HollywoodLife mener at 24-åringen aldri har sett mer sexy ut, og skryter «Shake It Off»-sangerens look opp i skyene.

- Hun så akkurat ut som en av supermodellene i showet mens hun viste frem de eviglange beina sine i to undertøysantrekk - vi får ikke nok av denne nye, sensuelle siden til Taylor! Noen må gi den jenta et par vinger, straks, skriver nettstedet begeistret.

Se de flotte bildene fra det overdådige showet, både av Taylor Swift og de «ekte» Victoari's Secret-modellene, i bildespesialen nedenfor!

Også «Problem»-sangeren Ariana Grande (21), irske Hozier (24) og den engelske sangstjernen Ed Sheeran (23) bidro til den musikalske underholdningen, skriver TooFab.

Både Alessandra Ambrosio (33) og Adriana Lima (33) fikk æren av å vise fram hver sin diamantbesatte Fantasy Bra - tidligere har kun én slik BH blitt vist frem på showene. De kostbare, små plaggene har en verdi på over 14 millioner kroner hver, ifølge TooFab.

I FJOR: Høsten 2013 var Taylor også iført et originalt Union Jack-antrekk - kanskje et hint om at showet skulle flyttes til London ett år senere? Foto: Stella Pictures
I FJOR: Høsten 2013 var Taylor også iført et originalt Union Jack-antrekk - kanskje et hint om at showet skulle flyttes til London ett år senere? Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Slik får de superkroppene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer