- Hun var kun ute etter berømmelse

George Clooneys vakre ekskjæreste skal ha pyntet seg for paparazziene i timesvis.

LAMPEFEBER: Elisabetta Canalis skal angivelig ha blitt litt for glad i rampelyset etter kjæresten George Clonneys smak. Nå er i hvert fall forholdet over. Her er de to avbildet på en Giorgio Armani-visning i Milano i fjor høst. Foto: All Over Press
LAMPEFEBER: Elisabetta Canalis skal angivelig ha blitt litt for glad i rampelyset etter kjæresten George Clonneys smak. Nå er i hvert fall forholdet over. Her er de to avbildet på en Giorgio Armani-visning i Milano i fjor høst. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juni ble det kjent at det to år lange forholdet mellom skuespiller George Clooney (50) og den italienske modellen og TV-kjendisen Elisabetta Canalis (32) hadde tatt slutt.  

Årsaken til bruddet har ikke blitt offentliggjort, men nå hevder en kilde å vite hva som er bakgrunnen for bruddet mellom de to.

Canalis har tidligere uttalt at hun var fornøyd med den mer beskjedne rollen som «kjæresten til» en Hollywood-stjerne, men nå kan det virke som at skjønnheten visste å utnytte denne posisjonen til det fulle.
 
- Når de var på ferier sammen, brukte hun timesvis på rommet og stelte seg i bikinien sin, før hun spankulerte ut på stranden så fotografene kunne ta bilder av henne, sier en kilde til UsWeekly ifølge ShowbizSpy.

«Ocean's Eleven»-stjernen skal altså ha dumpet Canalis fordi han var lei av hennes hungring etter rampelyset. 32-åringen skal visstnok ha blitt mer interessert i berømmelsen enn hun var i forholdet deres.

- Hun var besatt av den oppmerksomheten hun fikk. George mistet interessen da hun endelig viste sitt sanne jeg, hevder kilden videre ifølge ShowbizSpy. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med kjæresten   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer